Olen Salosta Lappiin muuttanut luonnossa hiippailija. Muutin pohjoiseen yksin vuonna 2014, intuition perässä. Kotiuduin ja rakastuin kun huomasin, että Lappi luo iloa ja rauhaa ja hoitaa mieltä ja sielua.

Liikun luonnossa pääasiassa kävellen, tehden pitkiä ja lyhyitä päiväretkiä. Rakastan myös uida, snorklailla ja valokuvata luonnonvesissä. Nautin paljon yksinolosta, hiljaisuudesta ja siitä, ettei mitään tapahdu.

Kaikenlaisen metsissä ja vesissä möyrimisen ohessa valokuvaan ja kirjoitan elämästäni ja kokemuksistani täällä Lapissa niin Retkipaikkaan kuin omaan pieneen Olla-blogiini.

Olen Retkipaikan päätoimittaja ja vastaan sivuston toimituksellisesta sisällöstä, kartasta ja Facebook-sivusta. Toimin mahtavien blogaajiemme apuna ja tukena ja koordinoin aktiivista kirjoittajatiimiämme, jonka jäseniä löytyy Suomen joka kolkasta. Minuun voit olla yhteydessä vaikkapa jos haluat tulla kirjoittajaksemme tai sinulla on ehdottaa juttuaihetta Retkipaikkaan.

Retkipaikan ohella työskentelen muun muassa Ruokaretki.fi– sekä Finland, naturally -sivustojen toimituksessa. Tilaisuuden tullen kirjoittelen myös omia retkitarinoita.