Liikun luonnossa pääasiassa sulan maan aikaan kävellen, tehden pitkiä ja lyhyitä päiväretkiä. Nautin paljon hiljaisuudesta, omissa oloissa olemisesta ja siitä, että mitään ei tapahdu. Olen kotoisin Salosta ja asunut Lapissa vuodesta 2014. Yleisimmin retkeni suuntautuvat Keski- ja Länsi-Lappiin sekä Salon alueelle.

Kesäisin painun mahdollisimman usein pinnan alle katselemaan ja valokuvaamaan kaloja Suomen kauniissa luonnossa. Kirkkaiden vesien perässä tulee joskus liikahdettua kauemmaskin asuinseuduilta – esimerkiksi Hossa on vienyt ison palan sydämestäni, ja haaveilen myös snorklausretkistä sekä Itä-Suomeen että Itämerelle.

Eniten olen kotonani kesäisissä vesissä ja metsäisillä rannoilla, vähiten lumessa. Rakastan kuitenkin pimeää ja tähtitaivasta yhtä paljon kuin yötöntä yötäkin – talvi-iltaisin katselen Linnunrataa Nightwishia kuunnellen ja uppoudun hankien sijasta avaruuteen.

Olen Retkipaikan päätoimittaja, toimin mahtavien blogaajiemme apuna ja tukena ja koordinoin aktiivista kirjoittajatiimiämme, jonka jäseniä löytyy Suomen joka kolkasta. Minuun voit olla yhteydessä vaikkapa jos haluat tulla kirjoittajaksemme tai sinulla on ehdottaa juttuaihetta Retkipaikkaan.

Olen saanut kunnian toimittaa myös kirjoja:

2021: Retkipaikka – Seikkailuja kauneimmissa maisemissa, lue lisää >>

2020: Kansallispuistot – bongarin opas, lue lisää >>

2019: Retkipaikka – Uudet seikkailut, lue lisää >>