Oletko Salomonin Outdoor Ambassador 2018? Etsimme sinua aktiivisesti luonnossa liikkuva!

Kaipaatko juuri nyt ulos seikkailuihin? Vilkuilet väsymättä ja puolisalaa uusia karttoja ja reittejä? Karistelet vaivihkaa neulasia hiuksistasi muiden oikoessa prässejään? Mukana seikkailuissasi kulkee ehkä koiria, kavereita, lapsia tai sieniämpäri. Retkelle pakkaat joskus puukon ja mukin, toisinaan teltan, riippumaton tai melan – varmaa kuitenkin on, ettei kamera jää koskaan kotiin. Reissun jälkeen sormesi jo hinkuvat näppäimistölle jakamaan elämyksiä.

Salomon Outdoor Ambassador Kuva Tomi Pohja

Etsimme sinua aktiivisesti luonnossa liikkuva. Olet henkisesti nuorekas, heittäytyvä, välitön ja rahtusen utelias. Olet jo reissannut moniin Suomen retkikohteista, mutta koet palavaa halua kokea lisää. Metsät, järvet, meret ja tunturit ovat mielestäsi maailman upein ja suurin leikkipuisto.

Hae Salomonin Outdoor Ambassadoriksi 3.6.2018 klo 16.00 mennessä.

Hakemuksen löydät täältä >>

Retkeilevä raatimme vetäytyy pohtimaan päätöksiä muutaman päivän ajaksi. Valitulle henkilölle ilmoitamme valinnasta torstaina 7.6.2018.

Toivomme sinulta avoimen aktiivista yhteistyötä, osallistumista haastattelutuokioon, muutamia kuvitettuja kirjoituksia kesäkuukausien aikana sekä paljon iloista mieltä.

Me tarjoamme

  • Avainpaikan tutustua uusimpiin varusteisiin ja alan ihmisiin
  • Kattavan varustepaketin omiin ulkoilmaharrastuksiin
  • Mahdollisuuden tuottaa sisältö vapaasti omalla tyylilläsi yhteistyössä Salomon Suomen kanssa

Hae nyt mukaan!

Yhteistyössä Salomon ja Retkipaikka

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *