Näin teet täydellisen jäätelöherkun hellepäivän retkellä

Jo keväällä pitkään jatkuneet helteet olivat tehneet minulle loputtoman jäätelönhimon. Haluan herkutella jätskiä myös retkellä, ja keksinkin hyvän keinon, kuinka tuota helleherkkua voi nauttia vähän kauempana kaupasta.

Laitoin kotona ruokatermarin pakastimeen avonaisena noin tuntia ennen retkelle lähtöä. Puolisen tuntia pakastimessa olleen termarin täytin jäätelöllä, ja annoin sen vielä olla pakkasessa lähtöhetkeen asti.

Jäätelö säilyy ruokatermarissa kovassakin helteessä.

Matkalla kipaisin hakemaan kaupasta hedelmiä ja marjoja, sitten suuntasin järven rantaan herkuttelemaan. Pilkoin mangoa, kaivoin jäätelöä päälle, vähän pensasmustikoita ja passionhedelmää.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Rannan läheltä löytyi vielä syötäviä kukkiakin, joten annoksesta sai juhlavan näköisen. Kurjenpolven ja mansikan kukkia voi syödä, joten niillä on turvallista koristella ruoka-annoksia.

Parempaa kuin ravintolassa.

Auringossa kelpasi nauttia kunnon jäätelöannos. Sorsa tuli poikastensa kanssa laiturin toiseen päähän kuokkimaan, ja tuuli laittoi laineet liplattamaan. Täydellistä!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.