Mitä lahjaksi retkeilijälle? Poimi Retkipaikan joululahjavinkit tästä!

Joulu lähestyy, ja rakkaita olisi ihana muistaa erityisen onnistuneella lahjalla. Yksi parhaimmista lahjoista on yhteinen retki luontoon – olipa se sitten lähimetsään, lähimpään kansallispuistoon tai vaikka vaellukselle. Voit askarrella tällaisen retkilahjakortin vaikka itse! Listasimme lisäksi kaupastamme viisi suosikkia, joilla haluamme kannustaa viettämään yhteisiä, ikimuistoisia retkihetkiä Suomen kauniissa luonnossa. Näistä linkeistä jokainen löytää omalle kukkarolle sopivia lahjaideoita, joista on iloa pitkään.

Retkipaikka – uudet seikkailut -kirja

Uuden kirjamme ensimmäinen painos myytiin loppuun hujauksessa! Nyt toinen painos on valmiina, ja voit tilata oman kirjalahjasi heti. Kirjassa 27 retkipaikkalaista esittelee yhteensä 80 suomalaista retkikohdetta eri puolilta maata. Kohdevalikoimasta jokainen löytää jotakin, olitpa liikkeellä yksin, ystävän tai vaikka perheen pienimpien kanssa. Ostamalla kirjan suoraan meiltä tuet Retkipaikan toimintaa.

Tutustu ja tilaa kirja >>


Wine in the woods -lahjakortti kahdelle

Mikä olisi ihanampi lahja vaikkapa puolisolle tai läheiselle ystävälle, kuin viininmaisteluhetki metsän keskellä ammattilaisen johdolla? Wine in the Woods -elämyksessä sinä ja seuralaisesi voitte keskittyä rauhoittumiseen, luonnon aistimiseen sekä tietenkin viinien maisteluun – me hoidamme loput ja eräsommelieeri tutustuttaa teidät viineihin. Luonto tuo elämykseen aina oman säväyksensä, ja maisteltavat viinit onkin valittu juuri kyseiseen metsään sopiviksi.

Tutustu ja tilaa Wine in the woods -lahjakortti >>

Lahjakortti: Tentsile yö kahdelle Nuuksion Pohjoisella Portilla

Yön yli -retki luontoon on aina täydellinen lahja. Lisää lahjaan hieman ekstraa: viettäkää yö puuteltassa eli Tentsilessa! Ilmaan ripustettava puuteltta on elämys jo itsessään. Hyvällä säällä voi teltan päällimmäisen peitteen jättää pois, jolloin yötaivas ja ympäröivä luonto näkyvät telttaan. Ja miten ihanaa onkaan aloittaa aamu teltan reunalla ilmassa istuskellen! Majoitukseen kuuluu aamiainen, ja myös sauna järven rannalta on mahdollista varata. Nuuksion Pohjoinen Portti sijaitsee kauniin Salmijärven alueella Vihdissä, lähellä Helsinkiä mutta kuitenkin täydellisessä luonnonrauhassa.

Tutustu ja tilaa Tentsile-lahjakortti >>

Haltian näyttelylahjakortti

Suomen Luontokeskus Haltia sijaitsee Pitkäjärven rannalla Espoossa ja esittelee koko maamme luontoa saaristosta tuntureille. Täällä viihtyy koko perhe ja tänne pääsee myös bussilla! Upea rakennus, joka on nähtävyys jo itsessään, kätkee sisälleen näyttelytilojen lisäksi muun muassa lounasravintolan ja putiikin. Jos kiiruhdatte Haltiaan pian joulun jälkeen, ehditte nähdä vielä kutkuttavan hienon Vuoden luontokuvat 2019 -näyttelyn!

Tilaa Haltian näyttelylahjakortti >>

Retkipaikka-Kupilka

Retkiolosuhteissakin on mukava välillä nauttia oikein iso kupillinen teetä tai kahvia. Retkipaikka-logolla koristellun upean mustan Kupilkan tilavuus on 3,7 desilitraa. Kotimaiset Kupilka-astiat on valmistettu luonnonkuitukomposiittimateriaalista, joka on helppo puhdistaa ja joka kestää niin kiehuvan kuumat juomat kuin paukkupakkasenkin. Reissun jälkeen sen voi pestä tiskikoneessa!

Tilaa Retkipaikka-Kupilka >>

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.