Rakastuin jo nuoruudessani palavasti Lappiin ja monen mutkan kautta olen vihdoin päätynyt asumaan napapiirin pohjoispuolelle. Jostain syystä itäinen Lappi on sykähdyttänyt mieltäni aina eniten, ja uusi koti löytyikin Kemijärven järvi- ja vaaramaisemista. Täällä minä, etelän junantuoma, olen oppinut, että Lappi on muutakin kuin tuntureita.

Luonnossa liikkuminen on intohimoni. Lenkkeilen koirieni kanssa, nautin patikoinnista metsän siimeksessä, juoksemisesta poluilla sekä hiihtoretkistä järvenjäällä. Lähiluonto tarjoaa paljon, niinpä teemmekin usein päiväretkiä sekä yön yli -retkiä lähes kotinurkilla. Katselen ympäröivää maisemaa avoimin silmin sekä kameran linssin kautta. Kuvaaminen ja kirjoittaminen ovat ulkoilun lisäksi rakkaita harrastuksiani, joilla ansaitsen myös pienen siivun elantoani.

Pohjoiseen muuton myötä vakituisen työn tuoma turva vaihtui matkailualan keikka- ja kausityöntekijän arkeen. Samalla se kuitenkin mahdollisti tietynlaisen vapauden, jollaista olin elämääni kaivannut. Tulevaisuudesta ei koskaan tiedä, mennyttä ei kannata murehtia, on elettävä tässä ja nyt.