Tiesitkö? Suomen Luontokeskus Haltiasta vuokraat retkeilyvälineet kaikkeen retkeilyyn

Olemme laajentaneet ja kehittäneet Suomen luontokeskus Haltiassa toimivan retkivälinevuokraamon toimintaa kesän aikana merkittävästi. Tavoitteenamme on madaltaa ihmisten kynnystä lähteä luontoon tarjoamalla helposti vuokralle kattavan valikoiman retkeilytarvikkeita. Kaikkea ei tarvitse omistaa – vuokravälineitä hyödyntämällä säästyy paitsi luontoa, myös retkeilijältä rahaa.

Suomen Luontokeskus Haltia sijaitsee Nuuksiossa, Espoossa, ja toimii hyvänä lähtöporttina kansallispuiston retkille. Luontokeskuksen välinevuokraamon valikoimasta löytyvät tätä nykyä jo muun muassa Abiskon Endurance 3– ja View 2 -teltat, Tentsile Stingray sekä Fjällrävenin Kajka 75 ja Abisko 75 -rinkat. Lisäksi valikoimissa on Vauden ja Deuterin kantorinkkoja, Primuksen retkikeittimiä, lettupannuja, nokipannuja, sadeponchoja, kumi- ja huopasaappaita sekä lapsille sopivia päiväreppuja.

Myös DD Hammocksin riippumattoja tuodaan saataville lähiaikoina.

– Kasvatamme vuokrattavien välineiden määrää ja teemme valikoimaan hienosäätöjä edelleen. Kuulemme mielellämme myös retkeilijöiden toiveita siitä, mitä vuokraamon valikoimaan tulisi kuulua, sanoo vuokraamon toiminnasta vastaava Retkipaikan toimitusjohtaja Antti Huttunen.

Varusteet voi varata käyttöönsä edullisimmin netissä, Haltia Shopissa, jossa kunkin tuotteen saatavuuden näkee reaaliaikaisesti. Mikäli haluttua tuotetta on varastossa, voi sen vuokrata myös vaikka paikan päälle Haltiaan saapuessaan. Yhteystiedot ja saapumisohjeet löytyvät Haltian kotisivuilta.

Tuotteet noudetaan aina Haltiasta ja palautetaan Haltiaan. Niitä voi kuitenkin käyttää missä tahansa – voit vuokrata tarvikkeet vaikka Lapin-vaellukselle.

– Fjällrävenin rinkkoja meillä on myös myynnissä, ja vuokraus onkin hyvä tapa testata, sopiiko tietty rinkka itselle. Rinkan voi siis alkuun vuokrata, ja mikäli sen haluaa reissun jälkeen ostaa omaksi, hyvitämme rinkan vuokrauskustannukset sen ostohinnassa, Huttunen vinkkaa.

Tutustu vuokravälinetarjontaan ja tee varauksesi:

Rinkat ja reput

Vuokrattavat teltat

Keittimet, astiat ja muu ruuanlaitto (retkikeittimet päivittyvät myöhemmin)

Muut vuokravarusteet

Lue myös

Suomen Luontokeskus Haltia – Retkipaikka

Haltia Shop

Nuuksion kansallispuisto

Jutun koonnut Jonna Saari

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.