Retkipaikka on nyt myös kirja! Retkipaikka – Seikkailuja Suomen luonnossa ilmestyi

4.10.2019 Ensimmäinen kirja on neljän painoksen jälkeen loppuun myyty. Uusi kirja ilmestyi tänään ja sen voit tilata tästä.

Nyt se on totta! Retkipaikka on myös kirja.

Entäpä mitä kirjan 176 sivua pitävät sisällään?

Luonto tarjoaa retkeilijälle loputtomasti elämyksiä ja uutta koettavaa. Tässä Karttakeskuksen kustantamassa kirjassa 22 retkipaikkalaista kertoo omista suosikkikohteistaan kaikkialla Suomessa.

Retkipaikan painopiste on suosituimpien retkeilyalueiden ja ulkoilureittien ulkopuolella, joten mukana on taatusti uusia ja erilaisia nähtävyyksiä. Kirjassa esitellään aukeaman tai sivun artikkelein noin 80 kohdetta, ja seikkailuhenkisille listataan lisäksi noin 200 muuta kiinnostavaa tai sellaiseksi arveltua paikkaa. Jutut on järjestelty maakunnittain.

Kaikista kohteista on elämyksellisen tekstin lisäksi mukana kartat ja kirjassa on runsas kuvitus. Kohteet kattavat laajan kirjon luonnonmuodostelmia, kuten kiviholveja, luolia, rapautumisonkaloita, vesiputouksia, raukkeja ja rotkoja. Mukana ovat myös muinaiset ja kenties nykyisetkin voimapaikat, pyhät kalliot, linnavuoret, jättiläisten asuinsijat sekä muut arvoitukselliset paikat.

Valtava kiitos omasta puolestani kaikille tekijöille sekä Retkipaikan tiimistä että kustantajamme Karttakeskuksen puolelta. Olette mahtava porukka! Ja vielä suurempi kiitos kaikille teille lukijoille, jotka olette meitä tällä matkalla auttaneet, vinkanneet paikkoja ja juttujamme netistä lukeneet ja jakaneet. Kiitos!

Retkipaikka13_900px

Ja tästä tilaamaan 🙂.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.