Perusta nyt oma retkiblogisi! Helppokäyttöiseen Exploriesiin ikuistat reissuhetkesi vaivatta muiden nähtäväksi

Retkipaikka Explories on helppokäyttöinen blogialusta, johon aivan kuka tahansa voi perustaa ikioman seikkailubloginsa. Suuntautuivatpa retkesi ulkomaille, lähimetsään tai minne tahansa, ikuistat retkiesi tiedot ja tunnelmat helposti ja näyttävästi blogiisi. Blogipostauksiin voit kuvien ja tekstin lisäksi sisällyttää vaikka videon tai kartan oman gpx-jälkesi kera.

Retkipaikka Explories -blogin perustaminen on nopeaa. Mene sivulle https://explori.es/fi – löydät sen myös Retkipaikan yläpalkista – ja valitse oikeasta yläkulmasta ”Ryhdy bloggaajaksi”. Täytä pyydetyt tiedot ja olet valmis aloittamaan! Sivusto ohjaa sinua askel askeleelta eteenpäin blogin perustamisessa ja ihkaensimmäisen reissujuttusi luomisessa sekä julkaisemisessa.

Omaan Explories-blogiisi voit luoda postauksen vaikka jokaisesta retkestäsi. Muistosi jäävät itsellesi talteen ja samalla niistä on iloa muille, jotka etsivät tietoa kiinnostavista retkikohteista Explories-sivuston kautta.

Oman blogin perustamisen lisäksi voit myös etsiä Exploriesin kautta itsekin uusia ja kiinnostavia paikkoja. Kirjoita hakusanasi etusivun hakukenttään ja katso mitä löytyy! Voit tutkia kohteita myös kartalta. Muun muassa kaikki Retkipaikassa julkaistu sisältö on löydettävissä myös Exploriesin kautta.

Video ja kuvat: Markus Sjöberg

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.