Retkipaikan blogivinkit

Listasimme seitsemän mielestämme parasta blogia, joita kannattaa retkipaikan ohella seurata kesän mittaan. Toivottavasti näistä on teille yhtä paljon iloa kuin meille!

Esoteerinen maantiede vie lukijansa upeasti kerrottujen tarinoiden muodossa kiehtoviin paikkoihin, jotka muu maailma on monesti unohtanut. Täytyy vielä antaa Marko Leppäselle erityinen kunniamaininta ja kiitos kaikin puolin mahtavasta työstä.

Seitakuvia tarjoilee ehkä kauneimmat luontokuvat, joita suomalaisista blogeista voi löytää. Jos tykästytte yhtä paljon kuin me, niin Seitakuvia voi seurata myös Facebookissa.

Jalkaisin vie lukijansa sinne, mihin jalan on ylipäänsä mahdollista päästä. Vaellettavaa ja käveltävää kun piisaa myös kansallispuistojen ulkopuolella.

Försvann Någonstans on Retkipaikan hengenheimolainen, jonka sisältö painottuu Varsinais-Suomen suunnan kiviseen maailmaan. Vaan on siellä muutakin, lukekaa.

Samalta suunnalta laajempaa näköalaa tarkastelee Retkipaikastakin tutun Jaramon Kimmon Kaislatuuli, josta luontokohteiden lisäksi löytyy iloa myös musiikin ystäville.

Luolamiehenblogi. Monipuolinen kattaus suomalaisia luolia ja muita luontokohteita. Blogaaja Kesäläinen työskentelee tällä hetkellä Suomen rotkoja käsittelevän kirjan parissa.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä on Retkipaikkaankin kirjoittavan Olli Korhosen blogi. Sisältö painottuu korkeatasoisiin luontokuviin, mutta on joukossa myös iloa urban explorationin ystäville.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.