Kutsu tänään ystävä retkelle!

Hyvää ystävänpäivää! Ystävyys on ihana asia, jota kannattaa juhlia. Me Retkipaikassa suosittelemme ja toivomme, että mahdollisimman moni lukijoistamme päättää juhlistaa ystävyyttään tänä viikonloppuna yhteisellä retkellä. Voit kutsua retkelle parhaan ystäväsi, isovanhempasi, puolisosi, ihastuksesi, naapurisi tai vaikka vanhan hyvän kaverin, jonka kanssa ette olekaan vähään aikaan pitäneet yhteyttä. Luonto on täydellinen paikka vaihtaa kuulumisia ja luoda uusia yhteisiä muistoja.

Tässä muutama vinkki joista voisi olla apua retkenne suunnittelussa:

Kutsu

Ensimmäisenä pitää tietenkin lähettää kutsu, jotta puoliso/ystävä/naapuri/mummo/pappa/ihastus/joku muu tietää alkaa valmistautua retkeen. Kopsaa alla oleva kuva ja lähetä se ! Kutsu hoitaa varmasti tehtävänsä.

Minne mennä?

Sopivan retkikohteen miettiminen on osa seikkailua. Ystävänpäivä on jo tänään, joten jos ette ole vielä kohdetta miettineet, niin onneksi maastamme löytyy matalan kynnyksen kohteista nopeisiin lähtöihin. Tsekatkaa karttamme löytääksenne uusia sopivia paikkoja lähistöltä. Mobiilisovelluksemme avulla löydätte myös tulipaikat.

Nokipannukahvien keitto-ohje

Parhaaseen mahdolliseen retkeen kuuluu tietenkin nokipannukahvia kuksasta nautittuna. Jos resepti ei ole ihan vielä hallussa, kannattaa tsekata tämä ohje. Harjoitelkaa kaffenkeittoa vaikka yhdessä, niin se on hauskempaa!

Ihana jätskiretkiherkku

Jäätelö ei ole retkiherkuista se yleisin, sattuneista syistä – se sulaa. Mutta juhlahetkeen jätski kuuluu. Ruokatermari onkin onneksi tähän mainio ratkaisu, jos ette ole kovin pitkälle vaellukselle aikomassa. Tuunatkaa tätä ihanaa kesäistä retkiherkkua ystävänpäivään sopivaksi ja nauttikaa kuuman kahvin tai vaikka kaakaon kera.

Kuvamuisto

Ottakaa retkestänne kuva muistoksi. Jos haluatte, jakakaa se somessa – samalla voitte vaikka vinkata retkikohteesta, jossa ystävänpäivää vietitte. Inspiroidaan yhdessä ihmisiä viettämään ystävänpäivä luonnossa sen sijaan, että väkipakolla ostettaisiin kaupasta turhaa krääsää lahjaksi. Samalla levitetään retkeilyn, lähiretkeilyn ja kotimaamme kauniin luonnon ilosanomaa 🙂

Bonusvinkki: Tentsile- tai viinitasting -lahjakortti

Jos tuntuu että kuitenkin haluat ostaa lahjan, kannattaa tutustua lahjakortteihimme. Wine in the woods -lahjakortilla pääsee mukaan maistelemaan viinejä asiantuntevan oppaan johdolla kauniiseen suomalaiseen metsään. Tentsile-lahjakortti kahdelle taas oikeuttaa viettämään yön Tentsilessa, puuteltassa, metsän keskellä ilmassa leijuen. Sekä Tentsile- että viinitasting-elämykset sijoittuvat Nuuksion kansallispuiston kupeeseen, Nuuksion Pohjoisen Portin metsiin. Ei haittaa, vaikka olisit liikkeellä viimetipassa: voit ostaa lahjakortit netistä ja tulostaa käsinkosketeltavat lahjakortit täältä vaikka heti.

Jutun koonnut Jonna Saari

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.