Lataa nyt Retkipaikka-applikaatio

sovellus
Retkipaikka-sovellus on täällä. Lataa retkeilijän ykkössovellus, niin näet Retkipaikan kohteet kartalla ja yli 3000 tulipaikan, tuvan tai muun rakenteen tiedot. Kartaksi voit valita kevyen maantiekartan tai tarkan maastokartan. Offline toiminnallisuus.

Lataa tästä Android-puhelimeen

Lataa tästä Android-puhelimeen

iPhonelle

Klikkaa ja lataa iPhoneen

Toivottu sovellus tuo laajan vinkkikirjaston helposti käytettävässä muodossa mukaan retkille. Sovellukseen tulee kunnon maastokartta, liki tuhat jo julkaistua artikkelia ja uusia kohteita keskimäärin kerran päivässä.

Samassa paketissa kulkevat niin kartta kuin kohdetieto. Pohjana on laadukas retkikartta, josta näkee Retkipaikan esittelemät kohteet kartalla, muiden retkeilyblogien esittelemät paikat, käyttäjien lisäämät kohteet sekä tulipaikat ja laavut. Voit suodattaa juttuja esimerkiksi kohdetyypin tai maakunnan perusteella

Jos rahkeet vain antavat jatkokehityksessä myöten, toteutamme laajemmat ja yksilöllisemmät toiminnallisuudet. Luvassa on myös monipuolisemmat mahdollisuudet luoda kohteista omia listoja, kirjautua kohteisiin ja lisätä palveluun omia löytöjä.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.