Johanna Kleemola

Luolia ja merenrantoja, pieniä polkuja ja tunturipuroja, satumetsiä ja suuria seikkailuja. Uutta ja ihmeellistä – mutta samalla myös paljon tuttua ja yksinkertaista.

Minä rakastan uniikkeja elämyksiä ja ainutlaatuisia kohteita, kutkuttavia haasteita ja kiehtovia kontrasteja, mutta yhtälailla rentoa nautiskelua ja pienen pieniä iloja. Erityisesti rakastan sitä metsän taikaa, joka saa lasten riemun kuplimaan ja onnen hehkumaan.

Luontosuhteeni taustalta löytyy satoja suunnistuskilpailuja ja tuhansia metsässä juostuja kilometrejä, mutta myös mm. maisterintutkinto estetiikasta sekä lukuisia hetkiä luonnonkauneudesta nauttimista.

Retkiseurueeseeni lukeutuvat mieheni sekä vuosina 2010, 2012 ja 2014 syntyneet poikamme – joille luonto tuntuu näyttäytyvän suurena parkourpuistona ja loputtomana kiipeilykeskuksena, huikeana aarreaittana ja vastustamattomana seikkailuareenana.

Meidän kotimme on Espoossa, mökkimme Karigasniemellä ja omat lapsuudenmaisemani Raumalla. Retkemme puolestaan suuntaavat melkeinpä minne tahansa.

Retkeily on koko perheemme yhteinen suosikkiharrastus, mutta lisäksi se tuo reppuihimme ajoittain myös eväsleipää; olen tehnyt liki 20 vuotta viestintäalan töitä ja nykyään kirjoitan freelancejuttuja myös retkiaiheista. Ylläpidän myös omaa, erityisesti lapsiperheille suunnattua Outdoor Family -blogiani. Tervetuloa lukemaan! 🙂