Vuokraa retkivarusteesi meiltä! Saat aina tarpeitasi parhaiten vastaavat tuotteet – samalla säästyt niiden huollolta ja säilytykseltä

Retkeilyharrastusta voi maustaa monin eri tavoin – esimerkiksi yön viettäminen teltassa on aivan superjännittävää ja ihan erilaista kuin pelkkä päiväretkeily! Entäpä sitten pitkät vaellukset? Silloin ei päiväreppuun mahdu kaikkea tarvittavaa. Metsäpalovaroituksen aikaan ei tulta saa tehdä, mutta millainen kapistus retkikeitin oikein mahtaisi olla? Entä e-fatbike sitten? Retkipaikan varustevuokraamosta löydät runsaan valikoiman kamppeita retkeilyäsi maustamaan!

Vuokraamon sijainti: Suomen luontokeskus Haltia, Nuuksiontie 84, Espoo

Siirry suoraan vuokraamoon >>

Teltat

Telttoja on erilaisia ja myös retkiseurueen koko voi vaihdella – välillä voi olla liikkeellä yksin tai kaksin, joskus koko perheen tai kavereiden kanssa. Entäpä miten teltta kuuluu käytön jälkeen huoltaa, ja missä sen voisi säilyttää? Vuokraamalla teltan säästyt näiltä huolilta. Valikoimissamme on useita erilaisia telttoja vastaamaan eri tilanteisiin, eikä sinun vuokraajana tarvitse miettiä huoltoa ja varastointia. Meillä on jopa Tentsile-puutelttoja!

Selaa telttavalikoimaamme ja vuokraa sopivin >>

Rinkat

Rinkka on vaeltajalle yksi tärkeimmistä reissukumppaneista, mutta sen oikean löytäminen ei ole aivan yksiselitteistä. Rinkkoja on monenlaisia, ja säädöt pitää osata laittaa oikein juuri itselle sopimaan. Valikoimissamme on useita erilaisia Fjällrävenin rinkkoja. Henkilökuntamme auttaa, jos kaipaat apua rinkan säädöissä. Voit tehdä retkiä kokeillen erilaisia rinkkoja, ja sitten kun se oikea löytyy, voit halutessasi reissun jälkeen ostaa kyseisen rinkan omaksi – hyvitämme vuokrasumman tällöin rinkan ostohinnassa.

Huomaa, että meiltä löydät myös lapsenkantorinkat ja päiväreput!

Tutustu valikoimaamme ja vuokraa sopivin >>

E-fatbiket

Nuuksion järviylänkö on jylhää, ja ylämaissa saattaa hikikarpalo jos toinenkin kohota otsalle jopa vain kävellessä. Jylhyyden ansiosta myös maisemat ovat todella komeita! Tiesitkö muuten, että Nuuksiota piirittävät monet hienot virkistys- ja ulkoilualueet kuten Pirttimäki, Luukki, Vaakkoi, Karjakaivo ja Nuuksion Pohjoinen Portti eli Salmi? E-fatbike auttaa näkemään enemmän vähemmällä! Sähköavusteinen fatbike avustaa esimerkiksi ylämäissa ja tekee ajamisesta erityisen hauskaa. Nuuksion alueen pyöräilyreitit mahdollistavat sen, että voit kokea kansallispuiston lisäksi vaikka kaikki edellä mainitut alueet myös pyörän selästä käsin.

Meiltä vuokraat e-fatbiken joko kolmeksi tai seitsemäksi tunniksi >>

Retkikeittimet

Metsäpalovaroituksen aikaan ei saa tehdä nuotiota, eikä tulistella muutenkaan saa missään missä ei ole virallista, huollettua tulipaikkaa. Jos kuitenkin haluat lämmitellä eväitäsi luonnossa, on retkikeitin siihen sopiva. Toisin kuin nuotio tai risukeitin, retkikeitin ei kipinöi. Toki sitä tulee silti käyttää vain huolellisuutta noudattaen ja palamattomalla alustalla. Henkilökuntamme opastaa tarvittaessa retkikeittimen käytön saloihin.

Voit vuokrata meiltä myös nokipannun tai vaikka eeppisen eräkeittiön, joka sopii myös isomman seurueen ruokkimiseen!

Tutustu valikoimiimme ja vuokraa sopivin >>

Huomaa myös nämä!

Varustevuokraamostamme löydät paljon muutakin mielenkiintoista. Kaipaisitko vaelluksella vaikkapa aurinkopaneelilaturia? Uupuuko sinulta otsalamppu? Löydät meiltä myös makuualustat sekä kolmen vuodenajan makuupussit!

Vuokravarusteet ovat noudettavissa Suomen luontokeskus Haltiasta aukioloaikojen puitteissa ympäri vuoden. Varaa tarvitsemasi varusteet aina etukäteen netissä niin varmistat, että ne ovat käytössäsi silloin kun niitä tarvitset. Varustevuokrauksen ehdot voit lukea täältä.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.