Haltia Shopin joulumarkkinat alkoivat – tässä 12 parasta joululahjavinkkiä retkeilijöille!

Haltia Shopissa on käynnissä joulumarkkinat! Keräsimme parhaimmat joululahjaideat ja herkut yhteen paikkaan – alta löydät suloisimmat, hyödyllisimmät ja herkullisimmat lahjavinkkimme erilaisille retkeilyn ja luonnon ystäville. Tilaa lahjat itsellesi tai ystävällesi kätevästi verkosta tai tule pistäytymään paikan päällä Haltian myymälässä Espoon Nuuksiossa. 

Tässä 12 parasta joululahjavinkkiä innokkaalle retkeilijälle!

Kupilkat

Kupilkan suositut luonnonkuitukomposiitista tehdyt kupit, lautaset ja ruokailuvälineet viimeistelevät metsäretken. Kupilkan oma Kareline-luonnonkuitukomposiitti sisältää 50% mäntysellukuitua ja 50% polypropeenia. Kupilkan astiat kestävät astianpesukoneen, eivät kuumene, ovat kestäviä ja kevyitä sekä ekologisia. Tilaa Kupilkoja tästä!

Loimu-kahvi

Loimu-kahvi on villi kahviuutuus, jossa voit maistaa suklaan, toffeen ja sitrushedelmän aromit samalla kertaa. Loimu-kahvia on olemassa suodatinjauhettuna sekä pannujauhettua, ja erityisesti pannujauhettu Loimu onkin maailman parasta nokipannukahvia! Tilaa Loimu-kahvisi tästä!

Haltian yrttitee

Maista kaikki metsän villit aromit yhdestä pakkauksesta. Haltian yrttitee on valmistettu herkullisista luonnonkasveista, jotka tukevat kehon hyvinvointia. Tee sisältää C-vitamiinirikasta pihlajanmarjaa, puhdistavaa katajanversoa sekä runsaasti hivenaineita sisältävää vadelmanlehteä. Teen ihana maku tulee pihlajan nupuista. Tilaa Haltian yrttiteetä tästä!

TouchWild-tuotteet

TouchWild-tuotteiden juuret ovat syvällä suomalaisessa metsässä. TouchWild on aitoja makuja, puhtaita raaka-aineita ja alkuperäisiä sekä luonnollisia valmistusmenetelmiä. Testaa esimerkiksi ihanan kepeää mesiangervosiirappia lettujen päälle, tai hitaasti kypsytettäviin pataruokiin sopivaa kirkkaan pinkkiä karpalosuolaa. Tilaa TouchWild-tuotteet tästä!

Wine in the Woods -lahjakortti

Tämä ihana elämyksellinen lahjakortti on täydellinen lahja viinin ystävälle! Wine in the Woods on ainutlaatuinen tapa kokea viinien makuja metsän ja luonnon keskellä. Se on matka makujen ja tuoksujen maailmaan, jossa viinien ja metsän tarinat kohtaavat toisensa. Wine in the Woods -lahjakortteja on saatavilla yhdelle ja kahdelle henkilölle. Osta lahjakortti täältä!

Retkipaikka – Seikkailuja Suomen luonnossa

Luonto tarjoaa retkeilijälle loputtomasti elämyksiä ja uutta koettavaa. Tässä kirjassa 22 aktiivista retkeilijää kertoo omista suosikkikohteistaan ympäri Suomea. Kirjassa esitellään lähes 80 retkikohdetta, ja lisäksi koordinaatteina vinkataan noin 200 muuta kiinnostavaa retkipaikkaa. Hanki jouluksi retkilukemista Haltian joulumarkkinoilta, tilaa Retkipaikka – seikkailuja Suomen luonnossa tästä!

Retkipaikka – uudet seikkailut

Kirjassa esitellään 80 upeaa ja yllätyksellistä retkeilykohdetta eri puolilta Suomea. Näppärän kokoinen teos sujahtaa vaivatta retkireppuun tai vaikka auton ovitaskuun, ja tarjoaa vinkkejä elämyksellisiin retkikohteisiin rannikolta avotuntureille. Retkipaikka – uudet seikkailut on kaivattu jatkoteos vuonna 2015 ilmestyneelle ensimmäiselle kirjalle Retkipaikka – Seikkailuja Suomen luonnossa (yllä). Kirjat eivät sisällä keskenään samoja kohteita. Tilaa kirja omaksesi tästä!

Lapsiperheen retkeilyopas

Tämä opas on suunnattu erityisesti lapsiperheille, ja se sisältääkin Suomen parhaimmat päiväretkikohteet kuvineen ja karttoineen! Oppaassa on pääasiallisesti alle viiden kilometrin lenkkejä, ja kohteet on koottu kaikkialta Suomesta. Kirjan avulla voit löytää ihania harjupolkuja, hiidenkirnuja, pitkospuita tai jopa vesiputouksia. Tilaa Lapsiperheen retkeilyopas tästä!

Kosmosfolk-korut

KosmosFolk on helsinkiläisen valokuvaaja Paula Lehdon vuonna 2019 perustama korumerkki. Kaikki korut on suunniteltu, printattu sekä laserleikattu Helsingin Vallilassa. Korujen kuva-aiheina ovat suomalaiset luonnonkasvit. Korut on printattu kotimaiselle koivuvanerille, materiaali on UV-säteilyn- sekä vedenkestävää. Koukut ovat ruostumatonta terästä, joka on allergisille suositeltu materiaali. Tilaa ihanat luontoaiheiset korut täältä!

Tervakynttilät

Nämä ihanat tervantuoksuiset pöytäkynttilät luovat luonnonläheistä tunnelmaa joulunodotukseen. Tilaa tervakynttilät täältä!

Metsä Skogen t-paidat

Nämä ihanat orgaanisesta Reilun kaupan puuvillasta valmistetut t-paidat ilahduttavat jokaista! Katso kaikki vaihtoehdot Haltian joulumarkkinoilta, valikoiman löydät täältä!

Kehvolan Villi Pohjola -muistipeli

Kehvolan Villi Pohjola -muistipeli on toiminnallinen sekä opettavainen lahja lapsille. Villi Pohjola muistipelissä on 24 paria. Kuvat ovat kauniita ja laadukkaita ja niiden kuvituksen takana on Matti Pikkujämsä. Muistipeli on valmistettu Suomessa. Tilaa omasi täältä!

Koko Haltian joulumarkkinoiden upean valikoiman löydät tästä. Mukavia hetkiä joululahjavalmistelujen parissa!

Lue lisää:

Haltia – Suomen luonto- ja retkeilykeskus

Luontokeskuksen ja myymälän aukioloajat löydät Haltian kotisivuilta

Teksti: Petra Kasper

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *