Vastaa ja voita! Retkipaikan lukijakysely 2022

Retkipaikka tahtoo tehdä sisältöä, jota sinun on kiinnostavaa lukea. Saamme tylsää numeerista dataa ja statistiikkaa muualta, joten haluamme kuulla juuri sinulta aidosti, mistä sinä pidät ja miten sinä Retkipaikkaa käytät. Nyt on mahdollisuus kertoa mielipiteesi ja osallistua samalla arvontaan, jossa voit voittaa kirjamme!

Kyselyyn antamiasi tietoja ei yksilöidä, vaan voit vastata täysin anonyymisti. Tietoja käytetään Retkipaikan mediasisältöjen kehittämiseen.

Kyselyn loppuun voit halutessasi jättää myös avointa palautetta mistä tahansa Retkipaikkaan liittyvästä.

Kyselyyn vastaaminen vie tuskallisen kauan, noin 4 minuuttia. Vastaa tähän vaikka bussimatkalla, kahvitauolla tai kun piipahdat huussissa.

Kiitoksena antamastasi palautteesta arvomme kaikkien yhteystietojensa jättäneiden kesken 5 kpl Retkipaikka – Seikkailuja kauneimmissa maisemissa -kirjaa. Yhteystietosi voit jättää kyselyn lopussa, tai, jos et halua olla mukana arvonnassa, ei niitä tarvitse jättää lainkaan. Kysely sulkeutuu 31.5. ja kirjat arvotaan 15.6.2022. Yhteystietoja ei käytetä mihinkään muuhun kuin tähän arvontaan ja voittajien tavoittamiseen, ei esimerkiksi markkinointiin. Hävitämme yhteystiedot, kun olemme suorittaneet arvonnan.

Sitten ei kun vastailemaan – kiitos jo etukäteen!

Terkuin,
Karoliina / Retkipaikka

Kuva: Tomi Pohja

3 replies
 1. Risto Koivisto
  Risto Koivisto says:

  Hei, kysymyksestä 16 en päässyt etteenpäin. Vaikka olin valinnut sieltä juttuja, niin se väitti etten ole vastannut.

  Vastaa
  • Jonna Saari
   Jonna Saari says:

   Hei Risto ja kiitos kommentista! Tutkimme asiaa, mutta emme löytäneet ongelmaa. Lisäksi olemme saaneet jo runsaat määrät onnistuneesti tallentuneita vastauksia – kenties voisit yrittää uudelleen, jospa kyseessä on ollut jokin harmillinen tilapäinen häiriö?
   Kiitos kyselyyn vastaamisesta! Terveisin Jonna/Retkipaikka

   Vastaa
 2. Sanna Siren
  Sanna Siren says:

  Kysymyksessä 16 pitää näköjään ensin valita pallukka monivalintakysymyksestä ja vasta sen jälkeen kirjoittaa lokeroon teksti, jotta pääsee eteenpäin.

  Vastaa

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.