Tulevana sunnuntaina retkeillään Repovedellä vesiteitse!

Yhteistyössä Visit Kouvola

Kesäkuun ensimmäisenä sunnuntaina, eli siis kavereiden kesken tämän viikon sunnuntaina (4.6.2017), vietetään vesimatkailun teemapäivää Repovedellä. Päivän ajatuksena on enimmälti tutustua Repoveden ja sen seutujen luontoon kestävällä tavalla, siis vesiteitse. Veneen painaumat tai melan kuopasut eivät nimittäin jätä kovin pitkäaikaisia painaumia luontoon.

Teemapäivän tapahtumiin on mahdollista osallistua niin Verlan puuhiomon maisemissa kuin itse Repoveden kansallispuistossakin. Ohjelmaa voi joko varata itselleen tai olla varaamatta, ja tutustua paikanpäällä tapahtuviin huvituksiin noin muuten vaan. Ja ohjelmaahan riittää!

Tapahtumapäivän ajan venetaksi päivystää alueella, ja venekyytejä voi saada myös kiinteästi Lapinsalmi–Löppönen–Kuutinlahti–Karhulahti–Lapinsalmi-reitillä. Lapinsalmesta kun lähtee vaikka Kuutinlahdelle, niin siitä ei enää ole pitkä matka peseytymään Kuutinrantaan. Kuutinrannassa voi nimittäin itsensä liannut käydä kokemassa telttasaunan pehmeät löylyt. Tämän kaiken lisäksi linkkumyllyllä voit kokeilla suppailua.


Jos haluat varata kokonaisen retken itsellesi, niin Kymisun järjestää Verlalla veneretkiä ja Repovesikeskus Lapinsalmelta alkavia jättikanoottimelontoja. Pyöräilijäsieluille on tarjolla myöskin MTB-risteily, jossa matkaa aloitetaan venekyydillä Repovedelle ja lopuksi poljetaan takaisin Orilammelle.

Lisätietoa tapahtumista ja ilmottautumisista Visitkouvola.fi -sivustolta.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.