Seikkailun jokamiesluokka -podcast, jakso 27: Erkki Lampén & neljä retkeä halki Suomen

Erkki Lampén teki 2000-luvun alussa neljä retkeä Suomen halki: yhden kävellen, yhden hiihtäen, yhden pyöräillen ja yhden meloen. Erkki on tiettävästi ensimmäinen ihminen, joka kulkenut Suomen päästä päähän näillä neljällä eri tavalla. Erkin seikkailut Suomen halki eivät suinkaan loppuneet siihen, mutta tällä kertaa podcast-studiossa keskitymme kuulemaan tarinat juuri näiltä neljältä seikkailuilta!

2000-luvun alussa nelikymppinen Erkki lopetti työt ja käveli Helsingistä Jäämerelle, sitten pyöräili Suomen ympäri, hiihti Porvoosta Nuorgamiin ja lopulta vuonna 2007 vielä meloi Inarin Vätsäristä jokia ja järviä pitkin Suomenlahdelle. Mikä inspiroi miehen tällaisiin seikkailuihin ja kuinka elämykset erosivat toisistaan? Mikä reissuista oli rankin, entä mikä motivoi tylsillä osuuksilla eteenpäin?

Anna tämän erittäin mielenkiintoisen haastattelun innostaa sinua keksimään ja toteuttamaan omat unelmiesi seikkailut Suomessa!

Erkki kirjoitti seikkailuistaan myös kirjan ”Neljä retkeä läpi Suomen.” Hänen matkapäiväkirjamerkintöjään voi lukea myös hänen blogistaan.

Seuraa Erkkiä Instagramissa: @erkkilampen

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *