Retkeilyn suosio kasvaa – Retkipaikalla yli miljoona eri kävijää

Tämän kevään aikana Retkipaikka on saavuttanut suuria virstanpylväitä. Lukijamäärämme ovat kasvaneet huikeaa vauhtia Retkipaikan nelivuotisen historian aikana, ja nyt huhtikuussa rikki meni miljoonan eri kävijän raja.

Haluamme kiittää kaikkia lukijoitamme ja toivomme, että suurenmoinen joukkonne jatkaa kasvamistaan kanssamme. Lukijamme ilahduttavat kaikkia meitä jotka suurella sydämellä yhdessä teemme Retkipaikkaa.

Tarkoituksemme on innostaa ihmisiä lähtemään luontoon niin pienille kuin suuremmillekin tutkimusmatkoille. Kävijämääriemme upea kasvu sekä saamamme palaute kertovat, että olemme totisesti onnistuneet tavoitteessamme. Tästä on hyvä jatkaa suurempana kuin koskaan!

Retkeilykausi 2016 pyöräytettiin käyntiin huhtikuussa ja heti kauden aluksi julkaisimme oman mobiilisovelluksemme. Sovellus kulkee kätevästi mukana retkeilykansan mobiililaitteissa ja toivommekin, että se auttaa jokaista löytämään kiinnostavia retkikohteita aiempaa helpommin. Klikkaa vain sovellus auki niin näet heti kartalta, miten monenlaisia kutkuttavan hienoja retkikohteita on joka hetki lähellä sinua.

Kehitämme sovellusta jatkuvasti ja olemme iloisia saamastamme palautteesta. Niin ruusut kuin risutkin auttavat meitä kehittämään sovelluksesta vielä nykyistäkin paremman. Lataamalla sovelluksen (7,99€) autat Retkipaikkaa kehittymään aina vain kattavammaksi luontomatkailumediaksi.

Kehittyminen ja uudistuminen kuuluvat myös kevääseen. Toukokuussa luonnon muutos on kenties väkevämpää kuin minään muuna aikana. Lumet katoavat hiljalleen Lapistakin ja Suomi alkaa jälleen kunnolla vihertää. Luonto herää ja ilma täyttyy lintujen laulusta. Vedet vapautuvat jäistä ja eläimet saavat jälleen alkaa elää yltäkylläisyyden aikaa.

Kevät kaikessa kukkeudessaan on teemanamme toukokuussa. Kevään etenemistä seuratessamme tutustumme muun muassa eri keinoihin löytää kiintoisia retkikohteita, esittelemme herkullisia retki- ja villiruokareseptejä, tarjoamme retkeilyyn ja leiriytymiseen liittyviä vinkkejä ja tietenkin käymme kiehtovissa kohteissa niin lähellä kuin hieman kauempanakin.

Joko sinä tiedät, missä kohteissa aiot tänä kesänä vierailla?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.