Koiravaellus-kurssi tiistaina 10. toukokuuta klo 17-20

Käyvätkö tutut lenkkipolut ja pissapaikat tylsiksi? Tämä kurssi on täydellinen sinulle ja koirallesi, kun haluatte aloittaa yhteisen monipuolisen harrastuksen.

Eräopas vuosien koirakokemuksella tutustuttaa sinut ja koirasi retkeilyn perusteisiin ja tärkeimpiin huomioitaviin asioihin, kun koiran kanssa liikutaan luonnossa. Kurssin aikana opit mm. mitä on vastuullinen retkeily koiran kanssa, mitä pakata reppuun mukaan ja miten suunnitella turvallinen reitti koiran kanssa. Lisäksi kurssilla syvennytään koiran hyvinvointiin, ruokintaan ja ensiapuun retkioloissa.

Kurssin vetää Maritta Vasarinen / TunneLuonto. Erä- ja luonto-opas Maritalla on yli 20 vuoden retkeily- ja vaelluskokemus. TunneLuonto -yrityksensä kautta hän johdattelee retkeilystä ja vaelluksesta kiinnostuneita ihmisiä luonnon äärelle perusretkeilystä vaativampiin vaelluksiin.  

Maritan mieleenpainuvimmat reissut ovat olleet Suomen Lapin lisäksi esimerkiksi Grönlannissa, Huippuvuorilla sekä Alpeilla. Maritta haluaa saattaa ihmiset lähemmäksi luontoa ja hänen tavoitteensa on jättää pysyviä luontojälkiä sydämiin. 

Kurssi kestää noin kolme tuntia ja se järjestetään kokonaisuudessaan ulkona, Luontokeskus Haltian pihapiirissä. Kurssille voi osallistua myös ilman koiraa.

Kurssipaikan osoite: Suomen luontokeskus Haltia, Nuuksiontie 84, 02820 Espoo.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *