Hoi sinä eräopas, oletko etsimämme?

Ajat ovat kovat, mutta katsomme siitä huolimatta valoisaan tulevaisuuteen. Etsimme riveihimme nyt reipasta, tämänpäivän eräopasta, joka pystyy hoitamaan hommat aina ympäristön huomioiden, huolellisesti, turvallisesti, itsenäisesti ja siten, että asiakkaalle jää hyvä mieli.

Pääasiallisina toimipaikkoinasi ovat Suomen luonto- ja retkeilykeskus Haltia ja Nuuksion Pohjoinen Portti Salmen ulkoilualueella. Reviiri voi ulottua ajoittain myös muualle Nuuksioon ja lähiseuduille. Toisin sanoen on eduksi, jos sinulla on auto käytettävissäsi.

Työpäiviisi voi sisältyä joko itsenäisesti tai yhteistyökumppaneidemme kanssa toteutettuna muun muassa:

 • eri teemaisia opastuksia maastossa Nuuksiossa
 • maastoruokailujen ja -kahvitusten valmistelua, toteuttamista ja huoltoa
 • Tentsile-telttojen valmistelua ja huoltoa, asiakkaiden vastaanottamista
 • Haltian asiakaspalvelua ja retkeilyneuvontaa
 • välinevuokraamon varausten käsittelyä, vuokravälineiden luovutuksia ja palautuksia
 • asiakkaiden kuljettamista tänne Nuuksioon ja takaisin 
 • kokousasiakkaiden palvelua
 • palvelutuotteiden sovittamista erilaisille ryhmille
 • tuotteisiin liittyvää asiakasviestintää
 • tapahtumien järjestämisessä avustamista
 • asiakaspalvelun ja myymälän avustamista tarvittaessa
 • muita tehtäviä, joiden suhteen lähinnä Suomen lait, hyvät tavat ja asiakkaiden mielikuvitus ovat rajana

Tulet toimeen ja viihdyt ihmisten kanssa. Kysyt jos jokin askarruttaa, mutta osaat käyttää myös omia aivojasi. Mitä kielitaitoon tulee, suomi ja englanti sujuvat sinulta sujuvasti myös asiakkaiden kanssa, ja muut sujuvat kielet näiden lisäksi ovat plussaa. Et kavahda myöskään tietokoneita, sillä hommassa on lukunsa atk-asioita. Myös some-julkaisut arkisesta tekemisestä onnistuvat tarvittaessa.

Eduksi luetaan kiinnostus suomalaiseen mytologiaan, kyvyt makuelämysten loihtimiseen luonnon keskellä sekä viinien ja oluiden tuntemus tai kiinnostus näihin. Vaikka et olisi eräopas, mutta tämä kohta kolahtaa osittainkin, niin pistä viestiä myös siinä tapauksessa, koska tätä erikoisosaamista todennäköisesti tarvitsemme myös, emmekä oleta, että yksi ihminen pystyy kaikkeen.

Tarjoamme Suomen parasta nokipannukahvia, paraatipaikan eteläisen Suomen luontomatkailun kehittämiseen, mukavat työkaverit, työpäivät Nuuksion upeissa maisemissa ja asianmukaisen palkan.

Retkipaikka aloitti omien aktiviteettien ja ohjelmapalveluiden järjestämisen Nuuksiossa vuonna 2019, ja kesäkuun 2020 alussa toiminta laajeni kattamaan Luonto- ja retkeilykeskus Haltian asiakaspalvelun, myymälän ja tapahtumatuotannon sekä Nuuksion retkeilyneuvonnan. Tiimimme vahvuus on tällä hetkellä yhdeksän henkilöä. Emme tavoittele massoja, vaan haluamme loihtia elämyksiä luonnon ehdoilla ja näyttää esimerkkiä luontomatkailualalle.

Työ alkaa koronatilanteen kehittymisestä riippuen huhti–toukokuussa, ja työaika on 20–40 tuntia viikossa. Kannattaa varautua siihen, että mukaan osuu säännöllisesti myös iltoja ja viikonloppuja. Töitä riittää lokakuulle asti. Riivatun korona sotkee kristalllipallon, joten tämä on valistunein mahdollinen arvio tässä hetkessä.

Kerro hakemuksessa lyhyesti kuka olet, miksi paikka sinua innostaa, mitä haluaisit tehdä isona, miksi olet paras valinta tähän hommaan, palkkatoiveesi perusteluineen ja kuka sinua voi suositella. Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera 31.12. mennessä osoitteeseen [email protected]

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.