Suunnitteletko vaellusta, retkiä kansallispuistoissa tai kiinnostaako hortoilun aloittaminen? Katso, mikä uusista tuotepaketeistamme sopii juuri sinulle!

Heräävä luonto kutsuu tänä keväänä entistä useampaa kulkijaa, ja kesän retkeilykaudesta odotetaan varsin vilkasta. Moni löytää luonnon ja sen merkityksen ja mahdollisuudet ihan uudestaan ja tahtoo syventää osaamistaan, ymmärrystä ja luontosuhdettaan. Suomen luonto- ja retkeilykeskus Haltia on koonnut omatoimisille seikkailijoille paketteja, joiden avulla jokainen voi inspiroitua ympäröivästä luonnosta ja huikeista retkeilykohteista. Paketit ovat myös hyvä lahjaidea aloittavalle retkeilijälle tai viihdettä perheen yhteiseen ajanviettoon.

Nuuksion-kävijän paketti sisältää vielä bonuksena vapaalipun Suomen luonto- ja retkeilykeskus Haltiaan! Paketin yhteishinta 49 €.

Tutustu kaikkiin paketteihin Haltia Shopissa! »

Vaeltajalle, retkeilijälle ja kansallispuistobongareille

Omatoimiset retkeilypaketit on suunniteltu kansallispuistoihin ja luontokohteisiin suuntaaville seikkailijoille. Paketit sisältävät esimerkiksi alueen opaskirjan, alueen kartan ja kohdealueen kangasmerkin. Näin paketista on iloa retken suunnitteluun ja inspiroitumiseen, itse retkellä (kartta on jokaisen retkeilijän perusvaruste ja turvallisuustekijä!) sekä merkin muodossa muistona seikkailun jälkeen. Paketteja on saatavana Nuuksion, Sipoonkorven, RepovedenUrho Kekkosen ja Oulangan kansallispuistoihin. Oulangan retkeilypaketti painottuu erityisesti Karhunkierroksen vaellusta suunnitteleville. Saatavana on myös erillinen Kansallispuistobongarin paketti.

Kansallispuistobongarin paketti on yhdistelmä huvia, hyötyä ja muistoja.


Vaellusharrastusta aloittelevalle, ja miksei syväntävällekin, on koottu oma pakettinsa, joka sopii hyvin esimerkiksi lahjaksi! Paketti sisältää kompassin, jonka käyttöä on syytä harjoitella ennakkoon, sekä laajasti Suomen vaellusreittejä esittelevän kirjan Pohjois-Suomen vaellusreitit. Lisäksi pakettiin kuuluu Viiden tähden vaellus -kirja, joka opastaa herkullisten eräruokien valmistamiseen.

Vaellusharrastusta aloittavalle on paljon iloa maistuvasta retkiruoasta sekä inspiroivasta oppaasta.

Linnut, ötökät ja villiyrtit tutuiksi koko perheen voimin!

Lähiluonnosta löytyy ihmeteltävää ja uutta opittavaa jokaiselle. Teemapakettien avulla kuka tahansa tai koko perhe voi yhdessä kerääntyä heräävän luonnon äärelle. Tämän hetken ajankohtaisin teemapaketti keskittyy lintuihin. Lintuja voi opiskella pelin muodossa, tutustua niihin kirjan avulla ja rakentaa helposti koottavan pöntön. Erityisesti lapsille suunnitellut Ötökkätutkimus- ja Liito-orava-paketit sopivat hyvin kouluikäisille. Aikuisempaan makuun suunniteltu Hortoilijan aloituspaketti sisältää opaskirjan lisäksi villejä makuja suoraan luonnosta.

» Tervetuloa tirpat! lasten lintupaketti
» Lintuhavainnoijan aloituspaketti
» Liito-orvan fanipaketti
» Ötökkätutkijan paketti
» Hortoiijan aloituspaketti

Retkipaikka-paketti kahvinjanoiselle seikkailijalle

Ympäri Suomea seikkaileville koottiin ihan oma Retkipaikka-paketti, joka sisältää Retkipaikka – Uudet Seikkailut -kirjan, ison pussillisen maailman parasta Loimu-nokipannukahvia sekä Retkipaikka-kangasmerkin. Höyryävän kahvikuksallisen ääressä on hyvä pysähtyä nauttimaan kaikesta siitä, mitä Suomen luonnosta löytyy. Tiesithän, että ostamalla Retkipaikka-tuotteita tuet suoraan Retkipaikan toimintaa ja siten edistät vastuullista retkeilyä?

Nautiskelijalle

Ulkoelämyksiä voi kokea muutoinkin kuin taittamalla kilometrejä. Nautiskelijoita ei ole unohdettu, vaan uusia taitoja voi oppia myös esimerkiksi nokipannukahvien äärellä. Mitä jos tarjoaisit ystävällesi tänä keväänä kahvit tulilla? Nokipannukahvipaketin lisäksi tarvitset vain pannun ja sopivan tulipaikan! Kohdeideoitahan löydätkin esimerkiksi Retkipaikan karttasovelluksesta.

Pääkaupunkiseudun etätyöläiset voivat rentotua oman pakettinsa äärellä herkkuja nautiskellen valitsemassaan lähiluontokohteessa. Suklaa ja laadukas kahvi maistuvat parhaalta työpäivän jälkeen lähiluontoretkellä, johon vinkkejä saa Pääkaupunkiseudun retkeilyoppaasta.
Muualla Suomessa etätyöskenteleville tai muutoin metsärentoutusta kaipaaville paketissa on Suomalainen metsäkylpy -kirja, jota voi hyödyntää niin tunturissa kuin saaristokallioillakin!

Omatoimiset seikkailupaketit ovat pitkäikäisiä, sillä kirjoista on hyötyä useamman eri reissun suunnitteluun, karttamateriaalit ovat kestäviä ja uusi opittu harrastus voi kantaa ilona läpi elämän. Koko perhe tai kaveripiiri voi hyötyä yhdestä paketista, jolloin riemu kertautuu!

Paketit ovat saatavana Haltia Shop-verkkokaupasta sekä Suomen luonto- ja retkeilykeskus Haltian myymälästä Espoon Nuuksiosta (Nuuksiontie 84).

Tutustu kaikkiin paketteihin Haltia Shopissa! »

Edullisesti pakettihinnoitellut tuotteet ovat ostettavissa myös erikseen.
Pakettien hinnat vaihtelevat 26,00 – 59,00 €.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *