Retkipaikan lukijoille erikoisetu Scandinavian Outdoorista – vain tänä viikonloppuna

Retkipaikka ja Scandinavian Outdoor yhteistyöhön

Retkipaikkaa ja Scandinavian Outdooria yhdistää halu innostaa ihmiset ulos retkeilemään. Siksi päätimme aloittaa yhteistyön. Sen kunniaksi tänä viikonloppuna, pe 25.– su 27.8., tarjoaa Scandinavian Outdoor kaikille Retkipaikan seuraajille -15 % alennuksen retkeilytakeista ja -housuista. Edun saa Scandinavian Outdoorin verkkokaupasta koodilla retkipaikka15.

– Olemme seuranneet Retkipaikan toimintaa alusta asti, ja meidän mielestämme Retkipaikka on upea palvelu, joka edistää suomalaista ulkoilua ja avaa retkeilyn maailmaa inspiroivalla tavalla koko Suomen ulkoilmakansalle, sanoo Scandinavian Outdoorin viestinnästä vastaava Taneli Kivelä.

– 100% suomalaisena yrityksenä haluamme olla mukana tukemassa suomalaisen ulkoilun ja luonnossa liikkumisen kehitystä, joten Retkipaikka on meille ihanteellinen yhteistyökumppani, hän jatkaa.

Aiemmin Partiovarusteena tunnettu Scandinavian Outdoor on monille Retkipaikan lukijoille jo entuudestaan tuttu suomalainen ulkoilualan vaatteiden ja varusteiden jälleenmyyjä. Yrityksen perustivat alkuperäisen nimen mukaisesti partiolaiset Turussa vuonna 1970. Tällöin toiminta keskittyi lähinnä partiomerkkien ja -asujen myyntiin.

Tänä päivänä Scandinavian Outdoor on kasvanut yhdeksi merkittävimmäksi suomalaisen ulkoilualan toimijaksi. Verkkokaupan lisäksi kivijalkakauppoja on 7. Kotimaisuus on aina kuulunut vahvasti Scandinavian Outdoorin arvoihin, ja yritys on edelleen täysin suomalaisomistuksessa. Viidennes siitä kuuluu edelleen Lounais-Suomen Partiosäätiölle.

Miten käytät edun?

Alennuksen retkeilytakeista ja -housuista saat koodilla retkipaikka15. Klikkaa ensin itsesi tästä Scandinavian Outdoorin verkkokauppaan. Etsi sopivat tuotteet ja syötä alennuskoodi ostoskorivaiheessa alennuskoodikenttään. Etu on voimassa 27.8.2017 klo 23.59 asti Scandinavian Outdoorin verkkokaupassa. Ei muita samanaikaisia etuuksia.

Eli jos takki- ja housuhankinnat ovat ajankohtaisia, niin nyt on hyvä aika tehdä ne!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.