Mikä on lempipaikkasi Nuuksiossa? Osallistu kuvakilpailuun ja voita uusi Nuuksion retkeilyopas ja kartta!

Retkipaikka haluaa nähdä, mikä on sinun lempipaikkasi Nuuksiossa. Onko se uimaranta, salainen metsänsopukka, kallionlaki tai jotakin muuta? Lähetä kuvasi kilpailuun ja voit voittaa tänä vuonna ilmestyneen Nuuksion retkeilyoppaan ja kartan!

Suomen luonnon päivä 27.8. on Suomen luontokeskus Haltiassa juhlapäivä, joka sisältää paljon ohjelmaa koko perheelle. Nuuksio-oppaan tekijät Mari Valtonen ja Jonna Saari pitävät päivän aikana puheenvuoron, jossa he esittelevät opasta, kertovat sen syntyvaiheista ja jakavat teoksen siivellä käytännöllisiä retkivinkkejä Nuuksioon. Tilaisuutensa lopuksi Valtonen ja Saari esittelevät osallistujakuvien joukosta yhdessä valitsemansa kolme voittajakuvaa ja kertovat perustelut valinnoilleen. Näiden kuvien ottajat saavat Nuuksion retkeilyoppaan ja kartan omakseen (tarvittaessa postitettuina).

Osallistuminen kilpailuun tapahtuu Facebookin kautta – osallistu jättämällä otoksesi kommenttina tähän Facebook-postaukseen!

Kilpailuun saa osallistua vain itse ottamallaan valokuvalla. Raati valitsee osallistumiskuvien joukosta kolme voittajaa eri kuvaajilta ja arvostaa kuvissa esteettisyyden lisäksi myös vastuullisuutta. Osallistu viimeistään 22.8. klo 12 mennessä.

Yllä linkatusta FB-postauksesta löydät myös tarkemmat ohjeet sekä kilpailun säännöt. Esittelyn Nuuksion retkeilyoppaasta ja kartasta löydät Haltia Shopista – sieltä voit tilata sen koska tahansa omaksesi, jos haluat pelata varman päälle!

Onnea kilpailuun!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.