Sinustako Nuuskamuikkunen? Unelmatyö hyvää tekijää vailla

Tämä tarina alkoi aika tarkalleen neljä vuotta sitten. Siitä tähän hetkeen ollaan saatu aikaiseksi Retkipaikka ja yksi kirja. Kesällä alkaa TV-ohjelmamme Metsien Kätkemä. Ja kaikkein parasta näissä neljässä vuodessa ollut tämä mahtava yhteisö, te lukijat ja pitkästi yli 50 tekijää.

Seuraavaksi ajateltiin kokeilla, että mitenkä nämä meidän jutut puhuttelisivat maailmalla jos kieleksi pistäisi englannin. Siinä rinnalla on luontevaa tarjota sitten luontomatkailuun liittyviä palveluita. Eli  palveluverkkokauppaahan tässä ollaan pystyttämässä,  jotta maankuntien mahtavien pienten ja vähän suurempienkin luontomatkailuyrittäjien tuotteet olisivat helposti löydettävässä ja ostettavassa muodossa.  Haaveena on mahdollistaa niin laajalle (ja mieluiten kasvavalle) joukolle se, että he saisivat elää tästä hienosta luonnostamme.

Tässä kohtaa tullaan sitten siihen, että etsimme riveihimme myyntipäällikköä. Käyntikorttiin voidaan painaa vaikka ”Nuuskamuikkunen”. Tehtävänä on media- ja asiantuntijapalveluiden myynti. Kontaktoit uusia asiakkaita, kartoitat tarpeita teet tarjouksia ja huolehdit yhteyden pidosta asiakkaaseen myös kauppojen jälkeen. Lisäksi pääset osaltasi mukaan kehittämään näistä sellaisia kokonaisuuksia, joista hyötyvät kaikki osapuolet.

Millainen tuon Nuuskamuikkusen sitten tulisi olla? Pistetään tähän muutama sana, joista voi yrittää tunnistaa itsensä. Kaikkein tärkeintä ovat into ja asenne. Sitten haluat luontoon ja matkailuun liittyvän ammatin. Digitaalisesta markkinoinnista tulisi ymmärtää ainakin sen verran, että korkeat hakukonesijoitukset, sosiaalinen media ja sisältömarkkinointi ovat aiheita, joiden mahdollisuudet ymmärrät ja osaat perustella myös muille.

Myyntikokemus luonnollisesti plussaa ja mitä kattavampi verkosto löytyy, niin sen parempi. Maantieteellisellä sijainnilla ei ole väliä, varsinkin jos aina tarpeen niin vaatiessa pystyt myös reissuun lähtemään. Menetetystä vapaa-ajasta suoritettava korvaus on mallia pohjapalkka + provisio. Jos olet vielä suunnilleen tolkullisen maineessa ja sanasi pitää, niin pistä viestiä Antille osoitteeseen [email protected] ja kerro, miksi olet paras vaihtoehto. Samaisesta osoitteesta saat myös lisätietoja.

Paikka täytetään heti kun sopiva tyyppi löytyy.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.