Luonto loistaa myös marraskuussa

Lonely Planetin valittua Suomen yhdeksi maailman kiinnostavimmista matkakohteista, listasimme Finland, Naturally -sivustolle 10 asiaa, jotka kannattaa kokea Lonely Planetin erityisesti hehkuttamassa Hossan tulevassa kansallispuistossa. Juttu sai valtavasti jakoja sosiaalisessa mediassa, lue sinäkin se tästä ja inspiroidu.

Mobiilisovelluksemme kerää jopa 1000 uutta käyttäjää viikossa ja menestyy mm. Playstoressa matkailusovellusten kärkilistoilla. Joko olet kokeillut sitä?

Retkipaikka goes English

Retkipaikan englanninkielinen sisarsivusto Finland, naturally on päässyt jo hyvään alkuun esitellessään suomalaisia luontokohteita ja ilmiöitä ulkomaalaisille. Sivuston tarkoitus on tehdä Suomea tutuksi ja houkuttavaksi kohteeksi myös heille, jotka eivät tiedä maastamme mitään. Esittelyyn pääsevät niin suomalaiset luontokohteet, vuodenaikojen ihmeet, tavat, perinteet ja kaikki, mikä suomalaiseen luontosuhteeseen liittyy.

Se ei ole ainoa uusi juttu.

Tiimiimme on vuoden aikana tullut lisää uusia huippulahjakkaita kirjoittajia ja valokuvaajia jakamaan omia retkikokemuksiaan. Meitä on jo yli 60! Team Retkipaikasta löytyy monipuolista luonto- ja retkeilyalan asiantuntemusta, ja me retkipaikkalaiset asumme, retkeilemme ja vaikutamme kaikkialla Suomessa. Tiimimme uudet ja vanhat jäsenet löydät tästä.

Nostetaan yhdessä luonnosta Suomen käyntikortti maailmalla

Retkipaikan menestyksen resepti on intohimo, osaaminen ja yhteistyö. Me rakastamme sitä mitä teemme, mutta ymmärrämme, että maailmaa ei valloiteta yksin. Retkipaikan menestystarina jo nykyisellään on osoitus siitä, mitä yhteinen intohimo, innostus ja sujuva yhteistyö voivat saada aikaan. Tiimillämme on paitsi monipuolista osaamista, myös mahtavat kontaktit ympäri maan.

Me uskomme verkostoihin, joissa jokainen yrittäjä saa naapurinsa loistamaan ja loistaa siten itsekin.

Julkaisimme hiljattain matkailunammattilaisille suunnatun kirjeen, jonka avulla toivomme tavoittavamme laajalti matkailualan eri osaajia hyvän, uudenlaisen yhteistyön merkeissä. Lue kirjeemme tästä!

Luonto, ihminen, jatkuvuus & rakkaus

Muutama vuosi sitten Retkipaikka oli vielä pieni blogi, suuren unelman tuore verso. Nyt se unelma on toteutunut, olemme kasvaneet ja saavuttaneet paikkamme koko Suomen retkikansan sydämissä. Olemme kiitollisia, että saamme innostaa ihmisiä kokemaan unohtumattomia luontoelämyksiä ja löytämään itselle uusia luontokohteita niin läheltä kuin kaukaa.

Uskomme, että lähtemällä luontoon ihmiset oppivat rakastamaan, arvostamaan ja suojelemaan luontoa entistä hartaammin.

Lue lisää arvoistamme Retkipaikan arvot -sivulta.

Mahtavaa retkeilytalven alkua kaikille lukijoillemme, katsojillemme ja yhteistyökumppaneillemme!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.