Luonto jatkaa siitä mihin tarina loppuu

Palasin maanantaina paikalle, josta nappasin kuvan vajaa vuosi sitten. Enpä tiennyt tulloin, että nyt se koristaa kolmisen viikkoa sitten ilmestyneen Retkipaikka-kirjan kantta. Hetken mielijohteesta sovittelin kannen kuvaa ja puuta yhteen uutta kuvaa varten. Siitä tulikin aivan hauska. Kertoo kuinka luonto ja tarinat ovat yhtä ympäristössämme.

retkipaikkakirjatammi

Halusimme kasata kirjaan 80 kiinnostavaa ja keskenään erilaista paikkaa. Suurin osa niistä on parhaita paloja Retkipaikan ensimmäisten vuosien jutuista kirjaa varten muokattuina ja lisämausteeksi reilut kymmenen sellaista paikkaa, joita ei blogistamme vielä löydy. Seikkailuhenkisille koostimme vielä oheen satoja vinkkejä kiinnostaviksi tiedetyistä tai arvelluista kohteista. Moni niistä on sellainen, ettei kukaan blogaajistammekaan ole paikalla käynyt: luvassa on siis tutkimusmatkoja ja todellisia seikkailuja! Millaisia tarinoita niissä odottaakaan?

kirjakivilla

Kirjan tekeminen on oma tarinansa, melkoinen urakka. Yksin en siitä olisi selvinnyt. Siksi onkin enemmän kuin hienoa, että Kauppisen Touko lähti kaveriksi ja toimitti raakamateriaalista kirjan, josta voi olla ylpeä! Ja vielä hienompaa on ollut se vastaanotto, jonka kirja on saanut. Ensimmäinen painos on kohta myyty loppuun ja vielä mukavampaa on ollut kuulla kirjan hankkineiden palautetta. Teemme varmasti toisenkin, jos vain mahdollista. Paikat eivät ainakaan Suomesta lopu.

Jos haluat kirjan, niin sen voi tilata tästä. Linkin takaa löytyy myös lukunäyte.

Kerroin tämän tekstin alussa hetken mielijohteesta. Noita mielijohteita on matkalle mahtunut paljon, mutta myös pitkää harkintaa. Ehkä niiden tasapainosta johtuen matka on antanut paljon enemmän kuin olisin osannut kuvitella. Ihmiset, te hyvät lukijat rakastavat luontoa. Juttujamme käy tätä nykyä lukemassa kuukausittain jo yli 50 000 eri kävijää. Ja miten monella tapaa luonnon voikaan kokea! Sen näkeminen on ollut hienoa. Ja odottakaahan, mitä seuraavaksi tulee. Mobiiliapplikaation kanssa ollaan jo loppusuoralla ja tiedä sitten, millainen tarina on sitten syksymmällä kertoa 😉

tba-14

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.