Olen luontoa ja villivihanneksia rakastava villiyrttikouluttaja, kasvilääkintään ja aivojen hyvinvointiin erikoistunut hyvinvointikouluttaja ja tietokirjailija.

Koti on Espoossa, mutta vapaa-ajan koti ja rentoutuskeidas sijaitsee Rääkkylässä. Siellä kunnostan vanhaa maataloa, juoksutan mahlaa, retkeilen, rentoudun pihatöissä ja keräilen villivihanneksia, marjoja ja sieniä. Siellä nautin rauhasta, puhtaasta ilmasta ja hiljaisuudesta. Rakastan etenkin pitkiä kevät- ja kesäöitä ja saunon yrttisaunassa lintujen öistä konserttia kuunnellen.

Olen kevätihminen henkeen ja vereen. Liikutun joka kevät nähdessäni ensimmäiset vuohenputkivauvat, nokkoset ja rentunruusuparsat. Rakastan kevään heleää vihreyttä ja ihanaa valoa. Luonto on minulle lataamo, rentoutuskeidas, ruoka-aitta, virikepankki ja seikkailupuisto.

Luonnosta eri muodoissaan on tullut minulle innostava työ. Kirjoitan luonnosta, vedän villiyrttikursseja, teen hyvinvointiin liittyviä verkkovalmennuksia ja autan stressin ja muistihaasteiden kanssa painiskelevia löytämään uuden polun elämään. Vedän myös patikointi- ja hyvinvointimatkoja Kreetalle ja Kyprokselle keväisin ja syksyisin.

Olen kasvilääkinnän ammattilainen. Kasveilla hoitaminen kiinnostaa minua yhtä paljon kuin luonnonkasvien hyödyntäminen ravintona. Halu auttaa ihmisiä jaksamaan ja voimaan paremmin luonnon ja kasvien avulla on minulle merkityselämää, josta ammennan voimaa ja iloa.

Olen ex-mieheni Joukon kanssa jakanut villivihannesten ja villiyrttien ilosanomaa suomalaisille jo parinkymmenen vuoden ajan. Yhteinen kirjamme Hulluna hortaan on hurahduttanut jo tuhansia suomalaisia hyödyntämään takapihan ilmaisia superfoodeja.

Ylläpidän hortoilu.fi-  ja autuuttaaivoille.fi -sivustoja ja kirjoitan sivuilla villiyrtteihin, luonnon hoitavaan voimaan ja aivojen hyvinvointiin liittyvistä teemoista. Olen vetänyt vuodesta 2001 keväisin myös horta- ja yrttimatkoja Kreetalle. Matkoilla patikoidaan, tutustutaan kasveihin ja herkutellaan ihanalla ruualla.