Tervetuloa tapaamaan retkipaikkalaisia Matkamessuilla 2017!

Matkamessuilla 2017 on mahdollista päästä tapaamaan Retkipaikan kirjoittajia osastolla 6C10. Tule juttelemaan kanssamme luonnosta ja retkeilystä, ja vinkkaa meille vaikkapa omat suosikkiretkikohteesi, joista toivoisit juttua Retkipaikkaan!

Osastollamme tavattavissa ovat muun muassa Kuukausi yksin erämaassa -projektistaan tunnettu eräopas Minna Jakosuo sekä Retkipaikan perustaja, Metsien kätkemä -televisiosarjastakin tuttu Antti Huttunen.

Huttunen on tavattavissa perjantaina 20.1. puolestapäivästä alkaen. Messuviikonloppuna paikalla on päivittäin myös Retkipaikan kehittämispäällikkö Anna Rinteinen. Jakosuon juttusille pääsee perjantaina kello 12 ja 16, jolloin hän kertoo Kuukausi yksin erämaassa -kokemuksistaan.

– Kannattaa tarttua mua hihasta niin jutellaan retkeilystä ja vaeltamisesta! Multa voi kysyä ihan mitä tahansa varusteista, retkiruuasta tai vaikka mun aiemmista tai tulevista retkikohteista, kuten tulevan kesäkauden matalan kynnyksen vaelluksista, Minna kannustaa.

Retkipaikan osastolla tavattavissa ovat myös Ruokaretki.fi-sivuston toimittajat Milla von Konow ja Sari Selkälä. Makunystyröitä heruttava yhteisöblogi Ruokaretki kaivaa Suomen kiinnostavimmat ruokapaikat sekä ruoantuottajat kaiken kansan tietoisuuteen kertoen niistä innostavia tarinoita, jotka paitsi herättävät ruokahalua ja retki-intoa, saavat myös sydämen läpättämään lähellä tuotetulle ruoalle.

Milla on paikalla torstaina klo 9–15, perjantaina klo 10–17 ja lauantaina klo 13–18. Sarin kanssa juttusille pääsee torstaina klo 12–19, perjantaina klo 15–20 ja sunnuntaina klo 13–18.

Tervetuloa juttelemaan kanssamme, meillä on ilo tavata sinut!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.