Tervetuloa hurahtamaan retkeilyyn ja verkostoitumaan! Retkipaikka on vahvasti mukana Retkelle-messuilla 21.–22.4.2018

Haluaisitko istahtaa nuotion äärelle kirjoittajiemme kanssa, oppia lisää retkeilystä ja tehdä varustelöytöjä ensi kesän retkille? Luonto on vain yhden askeleen päässä, ja me haluamme rohkaista sinua ottamaan sen askeleen. Merkitse heti kalenteriin – kutsumme sinut Retkelle-messuille Jyväskylän Paviljonkiin 21.–22. huhtikuuta!

Retkelle-messujen henki tulee olemaan hyvin tavanomaisesta poikkeava. Sen sijaan, että kansa kuuntelisi lavalla puhuvaa esiintyjää, istuvat puhujat kotoisasti nuotiopiirin äärellä yhdessä kuulijoiden kanssa. Puhumaan ovat tulossa muun muassa Retkipaikan blogaajat Minna Jakosuo, Caj Koskinen, Pirkko Siikamäki, Petri Pihko, Kari Rantanen, Markus Lehteinen, Sini Malminiemi, Jaska Halttunen ja Joonas Talka.

Tarjolla on paljon mielenkiintoista ohjelmaa myös kokeneemmalle retkeilijälle. Esimerkiksi Minna Jakosuo kertoo tuolloin juuri päättyneestä, kuukauden kestäneestä hiihtovaelluksestaan Lapissa, ja Petri Pihko antaa vinkkejä siitä, kuinka retkeilijä voi tulkita ja ennustaa säätä.

Samaan aikaan Retkelle-messujen kanssa Jyväskylän Paviljongissa vietetään Metsämme-messuja ja WEMMI-markkinoita (ent. Ween Maan Wiljaa). Katso myös: Retkelle-messut 2018.

Luontoalan yrittäjä, varaa paikkasi!

Haluaisitko saada yrityksellesi uusia asiakkaita sekä löytää taitavan blogaajan, joka sopii parhaiten juuri sinun yrityksesi yhteistyökumppaniksi? Tervetuloa näytteilleasettajaksi! Messuilla tavoitat huomisen retkeilijät sekä tiimimme mainiot retkeily- ja some-osaajat. Haluamme, että löydätte toisenne.

Messujen kohderyhmänä ovat kaikki retkeilystä kiinnostuneet, mutta ennen kaikkea he, jotka ovat vasta astumassa retkeilyn maailmaan, kaivaten enää sitä viimeistä pikku rohkaisua. Messuteema kuuluu: Luonto on vain yhden askeleen päässä.

– Teema avaa valtavasti mahdollisuuksia yrittäjille tavoittaa kokonaan uusia asiakkaita, toteaa messujen ohjelmasuunnittelija, Retkipaikan ja Rinkkaputken blogaaja Anne Sulander.

Messut ovat loistava mahdollisuus ottaa koppi huomispäivän retkeilijöistä, eli tavoittaa heidät omiksi asiakkaiksi samalla, kun messut inspiroivat heitä ottamaan sen ensimmäisen askeleen retkeilyyn ja luontoon hurahtamisessa.

– Kevät on innostumisen aikaa! Retkeily ja luontomatkailu sekä luonnosta saatava hyvinvointi ovat nyt kovassa nosteessa. Kaikkien tahojen kannattaisi miettiä, kuinka hyödyntää sitä nostetta, Sulander vinkkaa.

”Pienellekin firmalle juuri se oikea osaaja”

Messuilla mukana tulee olemaan runsaasti Retkipaikan kirjoittajia sekä messukävijöiden että näytteilleasettajien iloksi. Tiimistämme löytyy monipuolisesti ulkonaliikkumisen ja sisällöntuotannon osaajia eri puolilta Suomea.

– Kirjoittajiemme joukossa on paljon esimerkiksi kohde- ja varustetuntemusta, erinomaisia valokuvaajia sekä eri ulkoliikuntalajien, kuten polkujuoksun ja melonnan osaajia.

Sulander kerää tietoa ja toiveita sekä tiimiläisiltämme että näytteilleasettajilta saadakseen selville, millaista ihmistä, yhteistyötä ja osaamista kukakin etsii. Sulanderin haaveena on, että pienikin firma löytäisi messuilta juuri sen itselleen oikean osaajan.

– Minun tavoitteeni on törmäyttää oikea tiimiläisemme oikean näytteilleasettajan kanssa ja uskon, että siitä voi syntyä pitkä ja hedelmällinen yhteistyö, Sulander kertoo.

Näytteilleasettajat voivat luoda myös oman ohjelmanumeronsa.

– Tämä voi tapahtua jonkun kirjoittajamme kautta, jolloin blogaajamme ja näytteilleasettaja suunnittelevat ohjelman yhdessä, tai sitten se voi olla 10–15 minuutin tietoisku, jonka näytteilleasettaja itse pitää.

Kaikki Keski-Suomen kunnat ja kaupungit on kutsuttu mukaan messuille. Tavoitteenamme on saada esille myös kaikki ainakin Sisä-Suomen kansallispuistot.

Tee paikkavaraus helposti netissä

Jyväskylässä pidettävillä messuilla näytteilleasettaja pääsee varsin edullisesti mukaan verrattuna pääkaupunkiseudun taksoihin. Voit nyt varata paikkasi yrityksellesi paikan messuilta kätevästi netissä tai soittamalla Annelle.

Varaa paikkasi tästä >>

Mikäli toiveissasi on löytää sisällöntuottaja hedelmälliseen ja mahdollisesti myös pitkäkestoiseen yhteistyöhön, otathan yhteyttä Anneen:

Anne Sulander
[email protected]
P. 043 826 9718

Toivotamme sekä yleisön että näytteilleasettajat lämpimästi tervetulleiksi mukaan messuille inspiroitumaan, rohkaistumaan ja nostamaan yhdessä kotimainen retkeily ja luontomatkailu uusiin ulottuvuuksiin!

Juttua päivitetty 28.2.2018. Esiintyjälistasta poistettu Laura Musta peruuntumisen vuoksi, ja lisätty Markus Lehteinen, Sini Malminiemi, Jaska Halttunen ja Joonas Talka.