Rakastatko pakkasta ja punaisia poskia? Tässä 4 + 1 tärppiä viikonlopun GoExpo Winter -messuille!

Talviliikunnan megatapahtuma GoExpo Winter käynnistyy huomenna Helsingin Messukeskuksessa. Jos rakastat talviliikuntaa, haluat löytää oman lajisi, tehdä varustehankintoja tai saada inspiraatiota liikuntaan, valokuvaamiseen tai vaikkapa retkiruokailuun, tämä on sinun tapahtumasi. Nämä 5 tärppiä ainakin haluamme sinun kokevan!

1. Antti Leukun Parempaa retkiruokaa -kokkausdemo, la klo 14.30

Kyllästyttävätkö makkarat  ja tikkupulla ja kaipaisit uusia idiksiä retkiruokiin? Käy katsomassa, millaisia retkieväita valmistaa vapaalaskija, gourmet-kokki ja innokas luonnossaliikkuja Antti Leuku. Taivasalla kaikki ruoka maistuu paremmalta, mutta nämä herkut hipovat jo taivaallisuuden rajoja.

2. Antti Autin Arctic Lights -elokuva, Pe klo 21 ja la klo 12

Lumilautailu on elämäntapa. Sen tietää supermenestynyt rovaniemeläislegenda Antti Autti, joka on lopettanut kilpailemisen, mutta lautailee yhä. Elokuvaa ei ole suunnattu pelkästään lumilautailusta kiinnostuneille, vaan se puhuttelee upeasti suurta yleisöä. Katso traileri alta.

3. Joonas Linkolan upeita kuvia reissun päällä -esitys, pe klo 16

Suomalaisten Instagram-kuvaajien aatelinen Joonas Linkola esittelee henkeäsalpaavia reissukuviaan ja kertoo matkoistaan. Kuuntele tarkasti miehen vinkit ja ehkäpä sinusta tulee seuraava Instagram-tähti!

4. Jussi Ovaskaisen ohjeet lapsille talvipäivään, su klo 13

Raikas talvi-ilma tekee hyvää niin aikuisille kuin lapsille! Takaraja-blogia pitävä Jussi Ovaskainen jakaa parhaat vinkit koko perheen talviulkoiluun.

+1: Tee parhaat varustelöydöt messuhinnoin

Nyt tarkkana! Messut ovat loistava mahdollisuus ostaa joululahjat sekä itselle että ystäville. Toimivilla ja hyväkuntoisilla varusteilla talviliikunnasta saa kaiken ilon irti. Löydä parhaat messutarjoukset arvostetuilta merkeiltä kuten Spiderproduct, Treeline Outdoors, Moonlight Mountain Gear, Kaari Plasmasytyttimet, Totro, Active Arctic ja North Outdoor.

Löydä kaikki esitykset, messutarjoukset, messuosastot ja aukioloajat osoitteesta www.goexpowinter.fi

Lue myös nämä:

Retkipaikka toivottaa kaikille lukijoilleen antoisia GoExpo Winter -messuja ja liikunnan riemua alkavaan talveen!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.