Kuhmoisten tuima puupeikko tuijotti ja irvisteli

Kuhmoisisten korpimailla odottaa kulkijaa Pirunkammari. Siitä tulee juttunsa sitten vähän tuonnempana. Nyt halusin jakaa kanssanne jotain, joka tapahtui heti sen jälkeen kun olimme Pirunkammarista lähteneet. Tuntui nimittäin, että jokin tuijotti. Piti ihan pysähtyä ja kuullostella, katsella. Ja siinähän se oli. Jos aimmin olemme esittelleen useammat kivikasvot, niin nämä nököttivät näreen kyljessä. Ei tuota ilmettä voi turhan iloiseksi moittia, mutta asiansa tuo onnistui kyllä esittämään.

kasvot

Kun puupeikko oli tehtävänsä toimittanut, suuntasimme Valkulamminvuorelle, joka oli rotkoineen ja valtavine luolastoineen uskomaton paikka vailla vertaa. Kiitokseksi sen vinkkaajalle lähtee upea Retkipaikka T-paita. Kannattaa siis vihjata mielenkiintoisista paikoista, parhaat vinkit palkitsemme aina ja paikoista voi olla arvaamattoman suuri ilo muille.

10-IMG_8507

Silmä pettää kuvaa katsellessa. Näiden lohkareiden mittasuhteet ovat miellikuvituksellisen suuret – ja mitä ne kätkevätkään alleen!

Kivijättien povessa  ihminen on pieni.

Kivijättien povessa ihminen on pieni.

Muistakaahan äänestää Fjällräven Polarissa suosikkianne Suomen edustajaksi. Retkipaikan Jussia pääsee äänestämään tästä ja lukijoistamme kilpailuun on ilmoittautunut Carolina Zukale, jota voi äänestää täällä.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.