Retkipaikan Kokemuskauppa

Löydä ja osta luontokokemuksesi helposti ennakkoon!

Löydä ja varaa upeimmat luontoelämykset

Retkipaikan kokemuskaupasta löydät vaivattomasti palveluita niin ohjattuun kuin omatoimiseenkin retkeilyyn. Voit varata ja maksaa opastetun retken, metsäpakopelin tai vaikka kalliolaskeutumisen ennakkoon netissä. Paikan päällä voit vain nauttia elämyksestä!

Kokemuskaupastamme varaat helposti myös vaikkapa kajakkiparin, tunnelmallisen rantasaunahetken tai yön jännittävässä Tentsilessä. Palveluvalikoimamme laajenee jatkuvasti.

Suosittelemme juuri nyt

SEIKKAILU KUTSUU

Miten sinä selviäisit?

Luonnossa selviäminen ei ole helppoa. Nyt voit testata ja kehittää omia taitojasi! Survival Gamessa saat vastata luontoa koskeviin kysymyksiin ja koettaa taitojasi hauskalla ja turvallisella tavalla.

OPASTETUT RETKET

Tutustu ja rakastu luontoon – ohjatusti

Oletko vasta hiljattain kiinnostunut luonnosta ja luonnossa liikkumisesta? Haluatko lähteä perheesi kanssa hauskalle luontoretkelle, jossa jokainen voi oppia jotakin uutta? Opastetuilla retkillämme on helppo keskittyä iloitsemaan luonnossa oleskelusta ja oppimisesta. Retkiä järjestetään vuodenaikojen salliessa paitsi maalla, myös vesillä.

VÄLINEVUOKRAUS

Kaikkea ei tarvitse omistaa

Tekeekö mielesi lainehille, mutta oma kajakki tai kanootti uupuu? Haluatko meloa omassa porukassa ilman opasta? Onneksi on helppoa vuokrata menopeli ja lähteä vesille. Esimerkiksi Repoveden kuuluisille sinisille järvenselille on vuokrattavissa useita kanootteja – valitse ja varaa omasi!

TENTSILE-ELÄMYKSET

Nuku yö puuteltassa

Tenstile on puiden väliin ripustettava teltta. Ei siis riippumatto, vaan oikea teltta, jossa voit nukkua yläilmoissa. Tentsilen saa ripustettua mitä hienoimpiin maisemiin, eikä tarvitse murehtia sitä, kuinka epätasainen maa sen alapuolella on. Tämä elämys on jokaisen joskus koettava!

MAJOITUS

Mökin pehmeä peti kruunaa retken

Moni meistä tykkää onnistuneen retken jälkeen kellahtaa puhtaisiin lakanoihin oman mökin rauhassa. Mökki-iltaan kuuluu tietenkin myös päivän muistelu ja retkikuvien selailu yhdessä retkikavereiden kanssa. Varaa mökkisi jo ennen reissua, niin voit keskittyä paikan päällä vain olennaiseen!

SAUNAT

Saunasta uimaan ja uimasta saunaan

Maistuisiko rentouttava saunahetki ruukkikylän pittoreskissä järvenrantasaunassa? Tai kenties meren rannalla tuulen tuiverruksessa? Saunomista parempaa päätöstä retkipäivälle tuskin on olemassakaan.

%d bloggaajaa tykkää tästä: