Tunti luonnossa -voittajat on valittu

Toukokuussa haastoimme lukijamme tunniksi luontoon ja lisäkannusteeksi julistimme vielä kuvakilpailun samaisella otsikolla. Osallistujia tuli kiitettävä määrä ja kesän retkikiireiden keskellä raati onnistui kokoontumaan viimein viime viikolla sähköisesti. Näinpä voittajat ovat nyt selvillä. Valinta ei ollut missään tapauksessa helppo, joten viime kädessä päädyimme arpomaan palkinnot tasavahvojen osallistujien kesken.

Vasta painosta tullut suurteos Suomen rotkot lähtee Seitakuvia-blogin Seijalle. Hänen tuntinsa vei lukijan kulkemaan keväistä polkua ja katsomaan, mitä kaikkea sen varrelta löytyy.

Retkipaikka T-paidat lähtevät puolestaan Villikatajan Lilylle ja Saran mökissa ja puutarhassa -blogin Saralle. Lilyn tunti sukelsi keväästä hurmioituneeseen kaupunkiluontoon, Kaisaniemen kasvitieteelliseen puutarhaan. Saran rantaan suuntautunut retki puolestaan kuvaa elävästi sitä hetkeä, kun kevään viimein tajuaa olevan tässä ja nyt, ja kesän tulossa aivan pian.

Toinen palkintona ollut Seikkailijan retkiopas Varsinais-Suomen luoliin puolestaan lähtee Kaikesta huolimatta… hyvää elämää -blogaaja Tuutikille, joka haasteen innoittamana löysi lähiluonnosta jotain uutta ja samalla kipinän retkeilyyn lasten kanssa. Toisen puolestaan saa Hilja, joka käänsi katseensa maata kohti tarkkaillen lehtokotiloiden puuhia.

Suomen kalliomaalaukset -kirjan osalta arpaonni suosi perinnebiotooppeja tutkivaa Kaisaa, joka vieraili myöskin urbaanissa luonnossa. Hänen reissunsa vie lukijansa Jyväskylään ja tarkemmin Tourujoen varteen kokemaan luontohetken keskellä kaupunkia.

Erämiehen keittokirjoista toisen saa huikean tasokasta Planeetan ihmeet -blogia kirjoittava Maija sekä Kasvun ilo -blogin Elina. Elina kohtasi oivalluksen siitä, kuinka metsä loistava tapa kohdata itsensä ja rauhoittua. Maijan retkessä puhutteli puolestaan havaintojen monipuolisuus, vehreän luonnon ja veden lisäksi vastaan tuli myös eläimistöä ja aikaa riitti myös yksityiskohdille.

Pyydämme voittajia lähetämään yhteystietonsa palkintojen postitusta varten osoitteeseen [email protected] T-paidan osalta myös koko, tieto siitä, että haluaako vihreän vai ruskean t-paidan ja lady-fit vai tavallinen leikkaus.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *