Raili-Kaarinan Paju

Raili-Kaarina tarinoi kasvasta ja vaurastuvasta 60-luvun Suomesta, jolloin sodanjälkeinen maatalousvaltainen isänmaa kehittyi teollisuusvaltaiseksi yhteiskunnaksi. Aikauden rakentamiselle tyypillistä oli vanhasta luopuminen ja sen korvaaminen uudella muodilla. Isot ikkunat, mataluus ja monesti tasakattoisuus leimasivat. Oli ”lättähattujen” aikakausi.

Verlan mökkien kämppien varaustenhallinnasta ja huollosta vastaa Repovalkea Oy. Mökit ja kämpät omistaa ja ylläpitää UPM-Kymmene Oyj. Kohteet ovat osa maailmanperintöä.

Mökin tyyppi ja piha

Nostalginen 60-luvun puurakenteinen tyyppimökki, jossa isoilla ikkunoilla ja takalla varustettu tupa, keittiösyvennys, 2 alkovia ja WC. Mökki soveltuu 4-6 hlölle.

Sijainti

Raili-Kaarinan neljä mökkiä sijaitsevat noin puolen kilometrin päässä tehdasmuseolta Vähä-Kamposen rannassa Verlankosken alajuoksulla. Haapa, Pihlaja ja Paju sijaitsevat saman pienen mökkitien päässä. Kulku Haavalle menee Pihlajan ja Pajun edestä.

Sijainti Google-kartalla sekä kuva tieltä (Google Street View)

Mökin varustelu

varustelu 6 hlölle
sähköistetty
jääkaappi
mikroaaltouuni
keittolevyt
kahvinikeitin
aterimet ja astiastot 6 hlölle
juokseva vesi
sisä-WC
vuodepaikat 6 hlölle (2 erillistä vuodetta ja levitettävä vuode alkoveissa sekä levitettävä vuodesohva)
HUOM! Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät sisälly varusteluun/palveluun. Muista siis tuoda omat mukanasi.

Mökin varaaminen ja käyttö

Mökki on varattavissa vain online-järjestelmästä ja prosessi alkaa kuvan alta Varaa Mökki -nappia klikkaamalla. Mikäli haluat varata useita kohteita, lisää useampi kohde ostoskoriin ja siirry maksamaan vasta sitten, kun kaikki haluamasi kohteet ovat korissa.

Mökki on vuokralaisen käytössä tulopäivän klo 15:sta lähtöpäivän klo 11:een. Vuokralainen saa mennä mökille vasta sitten, kun varausaika alkaa.

Sauna 2 ja saunavuorot

Raili-Kaarinoilla (4 kpl) ja Pukkilalla on yhteinen rantasauna. Paju sijaitsee lähimpänä saunarakennusta. Majoittumiseen sisältyy 1 (yksi) saunavuoro per päivä. Vuorot varataan online-järjestelmästä etukäteen. Tarkemmat tiedot saunan varaamisesta löytyvät tilauksen jälkeen sähköpostiin kilahtavasta varausvahvistuksesta.

Vinkki:

Arkolla on oma puulämmitteinen rantasauna.

Avaimet

Tarkemmat tiedot avaimen noudosta toimitetaan varausvahvistuksessa. Avaimet sijaitsevat avainlaatikossa suoraan kohteessa. Vuokraajalle toimitetaan varatun kohteen avainlaatikkoon kulloinkin voimassa oleva PIN-koodi tekstiviestinä varauksen yhteydessä ilmoitettuun puhelinnumeroon enintään kaksi tuntia ennen vuokra-ajan alkua.

Vuokralainen on vastuussa avaimesta koko varauksensa ajan. Avain tulee palauttaa heti varauksen päättyessä samaan avainlaatikkoon, mistä se otettiin. Palauttamatta jääneestä avaimesta peritään ehtojen mukainen korvaus.

Siisteys, loppusiivous ja roskat

Vuokralainen itse on vastuussa vuokrakohteen, sen pihapiirin sekä siihen liitettyjen palvelujen siisteydestä. Mökki tulee olla siivottu huolellisesti käytön jälkeen siten, että seuraavalla tulijalla on mielyttävää saapua Verlaan vieraaksi. Jäteet voi viedä suljetussa muovipussissa Seuratalon jäteastiaan.

Loppusiivouksen voi ostaa myös palveluna mökin varauksen yhteydessä. Siivoamatta jätetystä kohteesta peritään kulloinkin voimassa oleva hälytyssiivousmaksu (kt. ehdot).

Lemmikkieläimet

Siistit koirat ovat sallittuja tässä kohteessa. Omistajan on huolehdittava siitä, että vuoteet on suojattu asianmukaisesti, mikäli koira on mukavuudenhaluinen ja tykkää nukkua sängyssä. Lähtiessä siivoukseen ja mattojen puisteluun on kiinnitettävä erityistä huomiota, jotta karvat saadaan mahdollisimman hyvin pois.

Mikäli koira käy tarpeillaan pihapiirissä, on ne korjattava ehdottomasti pois.

Ilmoita varausta tehdessäsi lisätietoihin koiran rotu ja koko. Muista myös tarkistaa ehtojen kohta lemmikkieläimistä ennen varausta.

Ehdot

Mökin varaaja on täysimääräisesti vastuussa koko mökistä sekä myös kavereistaan. Tutustu ehtoihin ennen varaustasi: Ehdot.

Tiedustelut

Verlan Mökit / Repovalkea Oy
+358 400 718 248
Y-tunnus:2363958-7

Perustiedot

Kohde Kouvola
Verlantie 371, 47850 Verla
Lomakohteen tyyppi: Mökki
Vuoteiden määrä: 4
Lisävuoteet: 2

Ominaisuudet

Varustelu: takka, rantasauna, wc
Varustelun kuvaus: Raili-Kaarinoilla (4 kpl) ja Pukkilalla on yhteinen rantasauna. Saunavuoro varataan erikseen.
Keittiövälineet: leivänpaahdin, liesi, kahvinkeitin, vedenkeitin, ruoanlaittovälineet, jääkaappi, mikroaaltouuni
Astiastot: 6
Keittiön kuvaus: Erillinen keittiökomero.
Pihan varusteet: terassi
Pihan kuvaus: Kulku Haavalle ja Pihlajalle kulkee Pajun edestä. Ei varsinaista omaa pihaa.
Rannan kuvaus: Ei omaa rantaa.
Pysäköinti: pysäköintipaikka
Aktiviteetit: kalastus, vaellus, sukeltaminen, sienien ja marjojen poiminta, nähtävyydet, aktiviteettejä lapsille
Aktiviteettien kuvaus: Verlan mökit ja kämpät ovat osa maailmanperintökohde Verlaa, joka muodostaa upean kuvan suomalaisesta metsäteollisuuden historiasta. Lisäksi yksi eteläisen Suomen suosituimmista kansallispuistoista, Repoveden kansallispuisto, sijaitsee noin 30 min ajomatkan päässä.
Rajoitukset: lemmikit sallittu, tupakointi kielletty