Palvelut kartalla

Reitti-, opastus tai matkailukartta verkkosivuillesi?
Retkipaikan kartta on upotettavissa yksinkertaisella koodinpätkällä mihin tahansa. Ulkoasu ja näytettävät kohteet voidaan määrittää aina jokaiselle sivulle erikseen.  Ratkaisu sopii kaikenlaiseen luontomatkailuun, hankkeille ja suurilla ja pienille yrityksille.  Lue lisää tai ota yhteyttä info(a)retkipaikka.fi!

Lisää tästä paikka kartalle! Jos haluat tuoda kerralla suuremman määrän, lähetä joko sijaintitiedot sisältävä GPX-tiedosto tai excel-taulukko osoitteeseen [email protected] Laita taulukkoon tiedot eri sarakkaeisiin seuraavasti: 1) paikan nimi 2) paikan kuvausteksti 3) tägit, esim. laavu, tulipaikka, luontopolku, luola 4) linkki artikkeliin 5) linkki kuvaan6) sijaintikoordinaatit WGS84-muodossa (GPS-laitteiden ja Google mapsin oletuksena käyttämä) tai jos koordinaatit tuottavat ongelmia, niin karttalinkki.

Tällä kartalla kerromme vain palveluiden sijainnit. Tiedot ovat käyttäjien meille ilmoittamia, emmekä takaa niiden oikeellisuutta. Mikäli huomaat virheellistä tietoa, ole hyvä ja ota yhteyttä [email protected]
Tulipaikkojen osalta huomioithan, että ennen kuin käytät niitä tulentekoon, ota selvää omistajasta ja selvitä, voiko paikkaa käyttää. Huomioi myös metsäpalovaroitukset ja varaa aina omat puut mukaan, ellei paikasta ole erikseen muuta kerrottu.

Paikkatietoaineisto:
© Metsähallitus 2016
© Retkipaikka 2016