Joonas Talka

Tere! Oon Lappeenrannasta Etelä-Karjalan takamailta päivänvaloon ponnistava kahen markan omakustannejääkäri ja sunnuntaiseikkailija, joka kokee, et ulkona on ihmisen hyvä olla. Oma valintani luonnossa hääräämiseen on useimmiten polkupyörä, kanootti tai ihan vaan apostolinkyyti.

Luonnolla on jännä vaikutus itteeni. Toisaalta otan siellä rennosti, ja toisaalta taas vedän täysillä, mut yhtä lailla molemmilla lähestymistavoilla mieli lepää. Näin siis säällä ku säällä ja kumma kyl, et huonollakaan kelillä ei paljoa ole voimaa tätä horjuttaa.

Penskasta asti oon halunnut seikkailuihin ja retkille. Armeija anto aikanaan sopivan potkun persuksille ja siitä edespäin oon elänyt sitä pienen pojan haavetta antaen sille vaan enemmän ja enemmän valtaa. Väitän siis ymmärtäväni, et miks sanotaan, ettei koskaan kannata kasvaa iha täysin aikuiseks. Maailmassa on liikaa tutkimista, et malttais olla paikallaan.

Ulkoilmassa olon lisäksi viikkoaikatauluun kuuluu herrasmiehen elkeet, humoristinen asenne, liikunta, rokenroll -musiikki ja musisointi ylipäänsä. Kokopäivätyössä vejän flanellipaidan päälle ja oon insinööri.