Uusi Outa ilmestyi eilen!

Tämän vuoden toinen Outa on ilmestyi eilen. Jos Outa ei ole entuudestaan tuttu, niin kyseessä on retkeilijöiden retkeilijöille tekemä verkkolehti.

Retkipaikka keräsi yhdessä Metsä-Facebook sivun kanssa kuvia ja tarinoita ihmisten suosikkimetsistä. Valitettavasti se touhu sai ikävän lopun, kun tanskalaiset ottivat ja vääryydellä kaappasivat sivun haltuunsa. Pidetään peukkuja, jotta petoksen uhri saisi tarinalle onnellisen lopun.

Sen sijaan iloisempia uutisia kuuluu Hyvän tuulen rannikolta, jonka parhaita retkipaikkoja Retkipaikka ja Kaakko135° etsivät yhdessä. Kävipä vielä niinkin, että menivät radioonkin jututtamaan allekirjoittanutta.

Toki rannikolle ei tarvitse rajoittua. Jos tiedät luolan, hiidenkirnun, muinaislinnan, kulttipaikan, uhrilähteen, poikkeuksellisen kauniin paikan tai muuta näkemisen arvoista niin jaa se ihmeessä muiden kanssa. Voit kommentoida tähän, lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai vaikka ottaa yhteyttä Retkipaikan Facebook-sivulla. Ja samalla muistutamme, että Retkipaikan tekijöiden joukkoon on uusi veri tervetullutta. Joten jos tykkäät kulkea luonnossa, kuvata ja vähän kirjoittaakin, niin liity ihmeessä seurueeseemme.

Vaan nyt Retkipaikka toivottaa nautinnollisia lukuhetkiä Outan parissa, huomenna jatkamme taas uusilla retkitarinoilla.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.