Retkipaikan Ystävät ry

Suomen Ladun jäsenyhdistys

Ajankohtaista

Retkipaikan Ystävät ry on perustettu, tervetuloa mukaan!

Kaikki Retkipaikan lukijat ja kirjoittajat sekä suomalaisen luonnon ystävät ovat tervetulleita yhdistyksemme jäseniksi. Retkipaikan ystävien jäsenyyden kautta saa paitsi Suomen Ladun yleisiä etuja ja vaikutusmahdollisuuksia, myös apua yhteisten retkien järjestämiseen ja oman yhdistyksen etuja. 

Retkipaikka on Suomen suosituin ulkoilusivusto, ja sen takana on aktiivinen kirjoittajayhteisö. Suomen Latu on järjestö, jonka jäsenyhdistykset sitoutuvat edistämään ulkoilua. Näiden kahden merkittävän ulkoilutoimijan yhteistyö takaa laadukkaan retkeilytoiminnan lisäämisen yhdistystoiminnan kautta Retkipaikan ystävien toimintaan. Suomen Latu on omilta arvoiltaan – ulkoile, osallistu, vaikuta – meille retkipaikkalaisille hyvä kumppani.

Retkipaikka on osoittanut vapaaehtoisuuden ja yhteisöllisyyden olevan edelleen mukavaa ja haluttua harrastamisessa: Retkipaikan vapaaehtoisia kirjoittajia on jo noin sata. Juttujemme ansiosta ulkoilun ja lähiretkeilyn aloittaneita on paljon suurempi määrä!

Retkipaikan ystävät ry edistää toiminnallaan hyvää ja kestävää retkeilykulttuuria ja matalan kynnyksen luontokokemuksia. Osallistuminen ja vapaaehtoisuustoiminta lisäävät jäsenten hyvinvointia.

Ota yhteyttä!

Retkipaikan ystävät ry, Yhdistystunnus: 218658, Yhdistys nro 971 (Suomen Latu)

Anne Sulander

Puheenjohtaja ja toiminnanjohtaja

P. 040 966 6746

anne@retkipaikka.fi

Jonna Saari

Sihteeri

jonna@retkipaikka.fi

Jussi Judin

Taloudenhoitaja

jussi@retkipaikka.fi

Antti Huttunen

Hallituksen jäsen

antti@retkipaikka.fi

Tiedotteet

%d bloggaajaa tykkää tästä: