Haltia Shopin joulumarkkinat ovat nyt käynnissä! Tässä 10 suosituinta lahjaa luonnon ystäville

Kokosimme suosituimmat luontoteemaiset joululahjavinkit käteväksi listaksi. Retkikirjojen lisäksi lahjalistasta löytyy muun muassa vastuullisia turvevillatuotteita, aineettomia luontoelämyksiä ja nikkaroinnista pitäville pientä linnunpönttöpuuhaa. Lahjat voi tilata näppärästi suoraan verkkokaupasta tai ostaa paikan päältä Haltian myymälästä Nuuksiosta.

Uutuuskirja: Kansallispuistojen kultainen opas

Kansallispuistojen kultainen opas on syksyn uutuuskirja ja kuljettaa lukijan syvälle Suomen kansallispuistoihin. Miten retkeilet vastuullisesti ja miten Suomen kansallispuistot eroavat toisistaan? Mitä kohteita puistoista löytyy ja mitä eri kansallispuistoissa kannattaa kokea? Puistoesittelyiden lisäksi kokeneet retkeilijät jakavat kirjassa vinkkejä monipuoliseen, sujuvaan ja kestävään retkeilyyn useista eri näkökulmista. Osta Kansallispuistojen kultainen opas täältä!

Wine in the Woods -lahjakortti

Tämä maanläheinen viinitasting on hurmannut kävijöitä jo muutaman vuoden ajan, eikä suosiolle näy loppua! Wine in the Woods on ainutlaatuinen ja uudenlainen tapa kokea erilaisten viinien makuja metsän ja luonnon keskellä. Se on matka makujen ja tuoksujen maailmaan, jossa viinien ja metsän tarinat kohtaavat toisensa. Osta tasting-lahjakortti täältä!

Loimu-kahvi

Loimu on Retkipaikan oma erityinen sekoitus, paahto ja jauhatus, joka on luotu juuri tulella valmistettavaa kahvia varten. Täydellinen Loimu valmistetaan rauhassa nuotiolla ja nautitaan luonnon ikiaikaisen ylellisyyden äärellä. Kahvi on brasilialaista vastuullisesti viljeltyä erikoiskahvisekoitusta pienviljelijöiden tiloilta. Sujauta Loimu-lahjan kylkeen ehdotus yhteisestä kahvihetkestä jossain kivassa retkikohteessa! Tutustu Loimu-vaihtoehtoihin ja tee tilaus täällä.

Retkipaikka: Seikkailuja kauneimmissa maisemissa

Supersuositun Retkipaikka-kirjasarjan kolmas ja uusin osa Seikkailuja kauneimmissa maisemissa julkaistiin keväällä 2021. Tuorein seikkailukirja johdattaa sinut Suomen kauneimpien maisemien äärelle Ahvenanmaalta Utsjoelle – mukana on jälleen 80 upeaa paikkaa eri puolilta Suomea. Kirjassa sukelletaan muun muassa kaikkiin maamme virallisiin kansallismaisemiin sekä kymmeniin muihin kohteisiin. Osta tuorein Retkipaikka-kirja täältä.

Retkipaikka: kolmen kirjan paketti

Kaikki kolme Retkipaikka-kirjaa yhtenä pakettina! Näiden retkikirjojen sivuilta löytyy varmasti jokaiselle retkeilijälle jotakin uutta; kukin kirja esittelee jopa 80 eri kohdetta! Jokaisen kirjan taustalla on joukko Retkipaikan tiimiläisiä, jotka ovat vierailleet kirjojen kohteissa ja esittelevät ne nyt omiin kokemuksiinsa pohjautuen. Kussakin kirjassa on kohteita eri puolilta Suomea. Osta Retkipaikka-kirjapaketti täältä!

Itsekoottavat lintulaudat ja -pöntöt

Tämä lahjaidea ei ilostuta pelkästään paketin vastaanottajaa vaan myös monia siivekkäitä! KO-KO-A -linnunpönttö ja -lintulauta on hauska koota itse – et tarvitse kokoamiseen mitään apuvälineitä. Pönttö on ennen kaikkea kirjosieppojen, lapin- sekä talitiaisten mieleen ja sen voi halutessaan myös koristella, vaikkapa maalata. Lintulaudan muotoilussa on huomioitu hygienisyys, eli siivekkäät eivät pääse tepastelemaan ruuan päälle. KO-KO-A-pöntön löydät tästä ja lintulaudan tästä.

Glope Hopen ekoasusteet

Nämä ihanan ajattomat ja lämpimät asusteet sopivat täydellisesti talven ulkoiluun. Kotimaisen Globe Hopen tuotteet on valmistettu ainoastaan jo olemassa olevista materiaaleista, muun muassa ylijäämäturvevillalangasta. Joulumarkkinoidemme valikoimista löydät pipojen ja pääpantojen lisäksi erilaisia käsineitä, kaulureita ja istuinalusia. Tutustu ihaniin tuotteisiin ja tilaa suosikkisi täältä!

Rakkauskirjeitä luonnolle

Syksyn uutuusteoksen kirjoittajat kuvaavat luontoa ja pohtivat siitä riippuvaista ihmisluontoa myötätuntoisesti ja koskettavasti, ihmistä – itseäänkään – säästämättä. Vaikka rakkaan luonnon kärsiessä on vaikeaa olla myönteinen, toivo saa vielä päänsä pinnalle. Upea, vaikuttava ja koskettava teos on Petteri Saarion, Minna Jakosuon ja Meeri Koutaniemen yhteinen luomus. Lue lisää ja tilaa teos täältä.

Kansallispuistotuotteet

Kävittekö tänä vuonna ystävien tai perheen kanssa retkeilemässä, mutta matkamuisto jäi hankkimatta? Ilahduta retkiseuraasi pienellä muistolla yhteisistä hetkistä maamme kauneimmissa luontokohteissa. Kansallispuistojen värikkäät ja kauniit tunnukset ovat kutkuttava keräilykohde. Meiltä löydät merkit sekä kangasmerkkeinä, pinsseinä että magneetteina. Joulumarkkinoiden valikoimista löydät myös kansallispuistoteemaisia tuubihuiveja, julisteen, avainnauhoja, pelikortit ja paljon muuta. Tutustu ja tilaa täällä!

Kansallispuistot – Bongarin opas

Mainio taskuopas kansallispuistoretkelle! Näpsäkän kokoinen kirja kattaa kaikki Suomen kansallispuistot tekstein, kuvin ja kartoin. Kirjassa on myös runsaasti tilaa omille merkinnöille. Anna tähtiarviot puistoille ja bongaa puistojen harvinaiset lajit, kuten liito-orava, neidonkenkä tai maakotka. Kirjan mukana tulee tarra-arkki, josta voit liimata kunkin puiston tarran paikoilleen aina kun olet kyseisessä puistossa käynyt. Osta Bongarin opas täältä!

Haltia Shopin joulumarkkinoiden koko tuotevalikoiman näet täältä. Joulumarkkinat löydät 18.12.2021 saakka sekä netistä että Haltian myymälästä osoitteesta Nuuksiontie 84, Espoo. Tarkista aukioloajat ja katso mitä kaikkea muuta ihanaa Haltia tarjoaa!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.