Pystytämme Haltin Vaelluskupoli Pro 2 -teltan: katso video

Yhteistyössä Halti

Kupoliteltta on näppärä ja monipuolinen yleisteltta. Se on edukseen etenkin silloin, kun luonto ei anna mahdollisuutta tuikata kiiloja maahan – kupoliteltta seisoo itsekseen, eikä se tarvitse pystyssä pysyäkseen kiiloja kuten tunneliteltta. Näin ollen kupoliteltta on oiva valinta esimerkiksi sileälle kallioluodolle.

Kuitenkin mikäli mahdollista, kannattaa kupolitelttakin kiinnittää, jotta se ei vahingossakaan karkaa puhurin matkaan.

Valitse kupoliteltallesi paikka, johon mahdollisen sateen sattuessa ei pääse kertymään vettä.

Videolla näet, kuinka Haltin Vaelluskupoli Pro 2 -teltta pystytetään. Sadesäällä erinomainen ominaisuus on, että ulkoteltan voi pystyttää ensin, minkä jälkeen voit mennä sateensuojaan sisätelttaa kiinnittämään. Näin sisäteltta pysyy sateelta kuivana. Sateen sattuessa kiinnitä ulkoteltan pystyttämisen jälkeen ensimmäiseksi sen huppu, ja jatka vasta sen jälkeen sisäteltan kiinnityksellä.

Pingota teltta lopuksi kireäksi tuulinarujen ja mahdollisuuksien mukaan myös kiilojen avulla. Tuulinarut estävät ulkoteltan kosketuksen sisätelttaan.

Vaelluskupoli Pro 2 -teltta on tarkoitettu 2 hengelle kevät-, kesä- ja syysretkille. Jos haluat jakaa teltan painon kaverin kanssa kannettavaksi, voi ulko- ja sisäteltan helposti pakata eri reppuihin.

Kuvaus ja editointi: Jussi Judin @susijussi

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.