Nappasitko hienon kuvan Kilpisjärvellä? Lähetä se tähän kansainväliseen kuvakilpailuun!

Kilpisjärven maisemista on huonoa kuvaa vaikea saadakaan, ja moni matkaaja antaakin siellä kameransa laulaa. Mutta tiesitkö, että Kilpisjärvi on osa Euroopan E1-kaukovallusreitistöä? Reitistön tunnettuutta aiotaan lisätä, ja niinpä voit nyt voittaa rahapalkinnon Kilpisjärvi-kuvillasi.

Kuvakisaan halutaan inspiroivia otoksia reitin varrella olevista kohteista, maisemista, kulttuureista ja luonnosta. Kilpailun takana on The Competence Center for Hiking WALK. 

E1|R1 Photo Award -kilpailun nettisivuille pääset tästä. Löydät runsaasti tarkempaa tietoa kisasta ja palkinnoista sekä tarkat ohjeet osallistumiseen mm. täältä.

Osallistumisaika alkaa joulukuun 1. päivä ja päättyy 31. maaliskuuta 2018. Kilpailussa on omat sarjat ammattilais- ja harrastelijakuvaajille. Kategorioita on 4: kulttuurit & maisemat, ihminen & luonto, taivas & maa sekä eläimet & luonto. Palkintojen yhteisarvo on 50 000 euroa. Voittajat päättää tuomaristo.

Yli 7000 metriä pitkän E1:n eteläinen päätepiste on Sisilian saarella Palermossa. Suomessa reitti kulkee yli Kilpisjärven maisemien ja jatkaa matkaansa Norjan Nordkappiin. Kuvakilpailun toinen teema, R1-pyöräilyreitti, ei kulje Suomen kautta.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.