Pallas-Yllästunturin kansallispuisto - Luontokirjoituskurssi

Ilmoittaudu mukaan! Vuodenkierto-luontokirjoituskurssi yhteistyöhön Retkipaikan kanssa

Retkipaikka on Suomen suosituin outdoor-media. Vuodenkierto on nimensä mukaisesti 12 kuukauden pituinen luontokirjoituskurssi. Ja nyt, Retkipaikan 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi, minulla on suuri ilo kertoa innostavasta yhteistyöstä, jonka kautta uudet kirjoittajat voivat päästä julkaisemaan luontotarinoitaan Retkipaikkaan yhtä kuin retkipaikkalaiset (ja kaikki muutkin) voivat syventää osaamistaan luonnon kuvailussa ja tunnerikkaiden tarinoiden kirjoittamisessa.

Pallas-Yllästunturin kansallispuisto - Luontokirjoituskurssi

Vuodenkierto ♥ Retkipaikka

Vuodenkierto-luontokirjoituskurssilla pääset syventymään luonnosta, hetkistä, ja retkistä kirjoittamiseen erilaisten tehtävien ja laatimieni luontosanastojen avulla. Halutessasi voit myös vaihtaa ajatuksia ja julkaista tekstejäsi osallistujille yhteisellä kurssialustalla ja omassa Facebook-ryhmässämme. Lisäksi Vuodenkierto-kurssiin kuuluu erilaisia webinaareja, joihin kurssilaisilla on maksuton pääsy. Myös Retkipaikan perustaja Antti Huttunen on lupautunut vierailemaan etänä toteutettavassa iltamassa, ja päätoimittaja Jonna Saari kertoo loppuvuonna pidettävässä webinaarissa Retkipaikkaan kirjoittamisesta.

Olen aiemmin järjestänyt luontokuvauskursseja Syötteen kansallispuistossa, mutta koska koen ennen kaikkea olevani kirjoittaja, innostuin kirjoittamiskursseista valtavasti! Kun vielä Retkipaikka lähti mukaan yhteistyöhön, syntyi jotain aivan uudenlaista ja ainutlaatuista.

Ja koska itsekin aloitin aikanaan retkeilytoimittajan urani juuri Retkipaikassa, tämä yhteistyö tuntuu vieläkin erityisemmältä ja merkityksellisemmältä.

Toive luontokirjoituskurssista tuli seuraajilta

Idean luontoaiheisesta luovan kirjoittamisen kurssista sain itse asiassa Instagram-seuraajiltani. Toiveiden takana vaikuttivat varmasti kaksi aiemmin julkaisemaani luontopainotteista kirjaa (Erältä, eräistä 2020 ja Vaella, kalasta, rakasta 2021) sekä blogini KAUKOKAIPUU.

Uutta verkkokurssia varten tarvittiin tottakai oma sivusto, joten perustin luovan kirjoittamisen kursseja tarjoavan oppimissivuston, joka kantaa nimeä Kirjoittaminen.fi.

Luovan kirjoittamisen kurssi

Haluaisitko sinäkin kirjoittaa lukijat hurmaavia luontotarinoita?

Tarinoita, joissa lauseiden polut polveilevat pakkaspuuteria kimmeltävästä talvennavasta raikkaan aamukasteen tuoksuisiin kevätpäiviin, meripihkan kullankeltaisissa sävyissä hehkuvaan yöttömään yöhön ja hiilloksen oranssinpunaisena loimottavaan syksyn maaruskaan.

Kaipaatko apua luonnon kauniiseen tulkintaan silloinkin, kun maa on märkä ja musta ja imee itseensä kaiken valon? Mitä hyvää edes voi sanoa kengät kastelevasta loskasta tai luonnon ja ihmismielen lakastamasta marraskuusta?

Tällä kirjoituskurssilla syvennät osaamistasi luonnon kuvailussa ja tunnerikkaiden tarinoiden kirjoittamisessa. Samalla luot itsellesi rutiinin, jonka avulla kirjoittamisesta tulee mutkaton osa arkea – ikioma hetki, jota suorastaan odottaa ja jota ei halua sivuuttaa!

Saat koko vuoden 75 eurolla, jolloin kuukausihinnaksi jää vain 6,25€. Koodilla RETKIPAIKKA saat lisäksi kurssista 10% alennuksen. Voit ilmoittautua mukaan täällä.

Kurssi on käynnissä, ja mukaan voi ilmoittautua heti tai missä vaiheessa vuotta tahansa. Alennuskoodi on voimassa vuoden 2022 loppuun asti.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Vuodenkierto-kurssille!

luontokirjoituskurssi
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.