Seikkailun jokamiesluokka -podcast, jakso 25: Vesa Nieminen & yksinvaellus Lapissa

Vesa Nieminen päätti toteuttaa suuren unelmansa ja lähteä vuodeksi vaeltamaan Lappiin. Seikkailun jokamiesluokka -podcast haastatteli Vesaa jo aiemmin hänen ollessaan vielä reissussa, ja nyt Vesa on saapunut studioon kertomaan, kuinka loput matkasta sujui. Studiossa Vesan kanssa on myös Heidi, jonka Vesa tapasi vaelluksensa aikana – tällaiseen yllätykseen ei huolellisinkaan vaeltaja olisi osannut varautua!

Haastattelussa Vesa kertoo vaelluksensa talvisista tunnelmista, retkimuonituksesta, käyttämistään varusteista sekä siitä, millaisia tuulia hänen elämässään on nyt vaelluksen jälkeen puhaltamassa. Tästä jaksosta jokainen talvivaellusta suunnitteleva tai sellaisesta haaveileva saa mainioita käytännön vinkkejä sekä inspiraatiota reissuunsa. Lopusta löytyy ihana yllätys – arvaatkohan jo, millaisissa merkeissä Vesa ja Heidi suunnittelivat syksyn Lemmenjoki-vaellustaan?

Jos et ole vielä kuunnellut Vesan aiempaa haastattelua, jonka hän antoi puhelimitse savukoskelaisesta erämökistä, löydät jakson tästä.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.