Tehdään yhteistyötä!

Retkipaikka vahvisti entisestään vuonna 2018 asemaansa Suomen suosituimpana matkailublogina sekä suosituimpana luontomatkamediana. Viikottain Retkipaikka tavoittaa 250 000 Suomalaista.

Retkipaikka on Suomen suosituin outdoor- ja luontomatkailublogi, jossa on esitelty kuvin ja sanoin tähän mennessä 2500 suomalaista retkikohdetta. Joka ikinen päivä julkaisemme uuden artikkelin, jossa esittelemme jonkin retkikohteen tai kerromme muista retkeilyyn liittyvistä aiheista, kuten retkeilyvarusteista. Tuomalla Suomen upeat luontokohteet suuren yleisön tietoon toivomme edistävämme matkailua ja antavamme mahdollisimman monelle ihmiselle syyn lähteä poluille, pitkospuille ja nuotioiden äärelle nauttimaan luonnosta.

retkipaikka mediassa

Tapamme lähestyä aihetta innostaa ihmisiä. Tutkimusten mukaan 36 % lukijoistamme on käynyt jossain kohteessa nimenomaisesti siksi, että on lukenut siitä Retkipaikasta. Viimeisen vuoden aikana sivujamme on lukenut miljoona eri kävijää. Kaikkiaan juttujamme on luettu viimeisen vuoden aikana yli 7 miljoonaa kertaa.

Retkipaikka tarjoaa myös luontomatkailun ja matkailumarkkinoinnin asiantuntijapalveluita esimerkiksi reittikartoituksessa, kehityksessä, markkinoinnissa tai missä tahansa sisältöjen tuotannossa, sisältömarkkinoinnissa tai some-tekemisessä. Tekijätiimistämme löytyy alan paras asiantuntemus.

hyvinvointialuonnosta-11

Retkipaikka on yhteisö, blogi ja media. Juuri tässä järjestyksessä. Retkipaikkaa tekevät tiedolla, taidolla ja tunteella kymmenet luontomatkailun ammattilaiset, kirjoittajat, kuvaajat ja blogaajat ympäri Suomen.


Reittikartoitukset ja kehityssuunnittelu

Mitä piilevää tai vaillinaisesti hyödynnettyä matkailupotentiaalia alueeltanne löytyy? Kokenut ja koulutettu tiimimme tarjoaa reittikartoitus-, kehityssuunnittelu- ja tuotteistuspalvelut freesillä otteella. 

Teemme taustatyön, kartoitamme reitin maastossa, teemme vaativuusluokituksen, arvioimme reitin sekä sen rakenteet, opasteet ja tukipalvelut ja teemme näistä kehitysehdotuksen. Lopuksi vielä hoidamme reitin tuotteistamisen ja teemme viestintäsuunnitelman, jonka ansiosta jokainen paikallinen taho puhaltaa yhteen hiileen, ja viestintä näyttäytyy asiakkaille johdonmukaisena ja selkeänä jatkumona.

kartoitus-7

Kun paketti on valmis, niin valjastamme vielä omat mediamme käyttöön ja työn hedelmät saadaan heti nautittaviksi. Sanoisimme, että se on kustannustehokkain, nopein ja tuloksellisin tapa kehittää luontomatkailusta hyvinvointia.

Palvelutuotteiden verkkokauppa Keskity siihen mitä parhaiten osaat. Me luomme sinulle kaupan, jonka avulla saat tuotteesi suuren yleisön saataville. Projekti on tolkullinen sekä ajan että rahan suhteen. Ratkaisu skaalautuu myös alueellisiksi kokonaisuuksiksi.

Koulutuspalvelut

Tarjoamme monipuolisia ja tehokkaita luontomatkailun ja matkailumarkkinoinnin koulutuksia niin aloitteilijoille kuin kokeneillekin ammattilaisille. Jokainen koulutus suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

hyvinvointialuonnosta-10

Aiheena voi olla esimerkiksi digitaalinen matkailumarkkinointi, digitaalisuus osana luontokokemusta, kuvaviestintä, Instagram, yhteisömanageronti, some-strategia, blogaajayhteistyö, työntekijälähettilyys, elämyksellisen palvelutuotteen suunnittelu tai mikä tahansa muu erikoisosaamisemme kuuluva. Koulutuksen kesto on 1–8 tuntia.

Olemme luennoinneet isoille ja pienille yleisöille koko Retkipaikan olemassaolon ajan. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä tarpeisiinne soveltuva koulutuspaketti!

Markkinointiviestintä, kuvaviestintä ja sisällöntuotanto

Syvintä osaamistamme maan parhaalla ammattitaidolla. Tulemme mielellämme kertomaan lisää.

OTA YHTEYTTÄ:

Päätoimittaja, Jonna Saari [email protected]
Toimitusjohtaja, Antti Huttunen, [email protected]

Retkipaikka vastaa Retkelle 2020 -messujen ohjelmasta Jyväskylän Paviljongissa. Lue lisää tästä!

Ota yhteyttä:

Yhteistyö
[email protected]

Tiedotteet, sisältö
[email protected]

Muu, yleiset asiat
[email protected]

Ota yhteyttä ja osallistu

[email protected]

Meidät löydät sosiaalisesta mediat 

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
Pinterest
Google+

Muistathan, että hashtag #retkipaikka on helpoin tapa osallistua!

Retkipaikka-logo

retkipaikka_300x300