Kaukokaipuu
Suomen suosituimpiin matkablogeihin lukeutuva Kaukokaipuu matkablogi on seikkailublogi kotimaasta, maailmalta ja kevyestä repusta.

Urbaani viidakkoseikkailijatar
Seikkailuja lähellä ja kaukana, kaupungissa ja luonnossa. Fiilistelyä elämän viidakossa.

Jalkaisin
Jalkaisin-blogissa jaan kävelyretkiäni niin lähiseudulle kuin kauemmas (missä milloinkin olen), niin luontoon ja kaupunkimaisemiin. Joskus seuraan valmiiksi merkittyjä reittejä, mutta usein annan sattuman, havainnon tai päähänpiston ohjata kulkuani. Walkfinland on Jalkaisin-blogin englanninkielinen sisarblogi, jota herättelen vähitellen henkiin vuoden tauon jälkeen.

Kalmistopiiri
”Kalmistopiiri sai alkunsa Turun yliopiston arkeologian opiskelijoiden ylläpitämästä hauta-aiheisesta opintopiiristä. Sittemmin toiminnan tarkoituksena on ollut tuottaa ja levittää suomenkielistä informaatiota siitä, mitä ihmisjäännökset kertovat menneisyydestä ja muinaisesta elämästä.”

Lapsiperheen matkat
Toimittajasisarusten korkeatasoinen matkablogi siitä, miten matkailu onnistuu lasten kanssa. ”Mielestämme oleellista ei ole, minne reissaa tai kuinka kauan matka kestää, vaan se, että uskaltaa lähteä ja toteuttaa haaveensa myös lasten kanssa.”

Siniset repun kirous
”Erilaisia erähorinoita Mikko Lemmetin Sinisen repun kirous -blogissa, tervemenoa tutustumaan!”

CampaCamino
”Olen tehnyt vakaan päätöksen, että kävelen Camino de Santiagon omin jaloin, joista toinen on tavallinen kinttu ja toisessa on titaanilevy ja nippu ruuveja tukena.”

Leppävirtaa
Leppävirtalaisen graafisen suunnittelijan, valokuvaajan ja luontoseikkailijan reissutarinoita ja vähän muutakin.

Lähierä
Blogin ydintä ovat nimen mukaisesti lukemattomat, mitä erilaisimmat paikat, retket ja kokemukset luonnossa, joita löytyy aivan läheltä vaikka vain tunnin tai parin kävelyretkillä kotiovelta. Maastopyörän selässä, vesillä ja pinnan allakin joskus mennään. Harvakseltaan maistellaan myös pidempiä ja kauemmas suuntautuvia seikkailuita, tai summeerataan kokemuksia varusteista.

Willimiehen jäljillä

Jussin Matkassa

Olli Korhonen

tapanikunnas.net

Kaislatuuli

Caiden Kuvat

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.