Uusi Retkipaikka-kirja julkaistaan syksyllä – tällainen teos on luvassa

Jiihaa! Koska ensimmäisen Retkipaikka-kirjan neljäskin painos on myyty loppuun, niin teimme toisen kirjan, jossa esitellään 80 uutta retkikohdetta. Retkipaikka – uudet seikkailut -nimisessä teoksessa mukana on Retkipaikasta tuttuja, mutta myös meillä aiemmin esittelemättömiä kohteita eri puolilta maata. Näppärän kokoinen teos sujahtaa vaivatta retkireppuun tai vaikka auton ovitaskuun, ja tarjoaa vinkkejä elämyksellisiin retkikohteisiin rannikolta avotuntureille.

Retkipaikka – uudet seikkailut on kaivattu jatkoteos vuonna 2015 ilmestyneelle, loppuunmyydylle Retkipaikka – Seikkailuja Suomen luonnossa -teokselle. Uutuuskirjan tekemisessä on ollut mukana 27 retkipaikkalaista. Kirja johdattaa lukijansa vesiputouksen huminasta pääkaupunkiseudun kätketyille helmille, tunturin tuulesta kirkkaiden vesien äärelle ja suomaan rauhasta ihanan vanhojen ja pittoreskien rakennusten luo.

Kohteiden valinnassa on huomioitu paitsi monipuolisuus, myös luonnon kestävyys: mukana ei ole kohteita, joiden näkemiseksi kenenkään tulisi kulkea koskemattomassa luonnossa ilman valmista reittiä.

Tilaa kirja ennakkoon nyt! Ennakkotilaajille laitamme kirjat postiin heti, kun ne meille painolämpiminä saapuvat syys–lokakuun taitteessa. Kun tilaat kirjan suoraan meiltä, autat tekemään Retkipaikkaa tulevaisuudessakin!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.