ELINA TARVAINEN

Hei!

Olen Elina ja kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, Kaskisista. Kaskisista olen jossain vaiheessa päätynyt Keski-Suomeen. Lapsuuteni koti oli aivan meren rannalla, ja siellä olen oppinut kunnioittamaan ja rakastamaan luontoa sekä kaikkea mitä siihen liittyy. Jo nuorena olen myös innostunut valokuvaamaan luontoa, merta, lintuja, perhosia ja muita eläimia. Kiinnostuksen kohteita on loputtomiin.

Muutto rannikolta Keski-Suomeen oli aikamoinen muutos, kun keskellä Suomea ei ole merta. Mutta täällä on toinen toistaan kauniimpia järviä rantoineen. On suuri rikkaus saada asua ja elää omassa kotimaassaan erilaisissa ympäristöissä.

Lapsuudessani olen viettänyt paljon lomia Lapissa. Kolarissa on rakas mummola, ja Kolarin lähes joka kylässä asuu täti, eno, serkku tai muu sukulainen. Suku Lapissa on suuri, ja siellä tunnen usein olevani kotona. Se on jollain tapaa sielunmaisema.

Luonnossa liikun milloin ystävien kanssa, milloin koirani Rokka seuranani. Yksinkin viihdyn vallan mainiosti, mikäs sen rentouttavampaa kuin päästä metsään lenkille ihan omassa rauhassa.

Kirjoittelen blogiini juttuja niin luonnossa liikkumisesta kuin kulttuurihistoriallisista kohteista. Pyrin ottamaan huomioon myös kohteet, joihin voi olla helpointa mennä esimerkiksi iäkkääämpien ihmisten tai lasten kanssa.

Elinan retkikertomuksia

Idyllisessä Vaattojärven kylässä voit pulahtaa Lapin viileisiin vesiin, Kolari

/
100-vuotiaan Suomen kesässä voisin esittää sellaisen haasteen,…

Nostalgiaa Syvärannan Lottamuseossa, Tuusula

/
Lähdemme ystäväni Hannan ja Hugon, Kaisan ja Susannan kanssa…