Tuula-mökki on 4 makuuhuoneen hirsimökki, jostta löytyy varavuoteineen 14 vuodepaikkaa. Keittiön varusteisiin kuuluvat mm. jää/pakastinkaappi, mikroaaltouuni, keraaminen liesi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin jne. Mökin alakerrassa sijaitsevan wc:n yhteydessä on myös suihku sekä pyykinpesukone. Lapsia varten mökillä on syöttötuoli, pinnasänky, potta ja lapsiportit niin portaiden ala- kuin yläpäässäkin.

Erillinen grillikatos mahdollistaa grillauksen tai vaikkapa letunpaiston myös sateen sattuessa. Rantasaunan pukuhuoneessa on jääkaappi saunajuomile. Piha on tasainen ja lapsille on mm. hiekkalaatikko, keinut ja pihapelejä. Pihapelit soveltuvat myös aikuisten käyttöön. Soutuvene kuuluu mökin varusteluun.

Tällä mökillä vaihtopäivä on perjantai, mikäli haluat viipyä koko viikon. Ota yhteyttä, mikäli haluat aloittaa lomaviikon jonakin muuna viikonpäivänä.

Tälle mökille ovat tervetulleita myös lemmikkieläimet.

PERUSTIEDOT

Kohde Sulkava
Eerikkäläntie 201, 58700 Sulkava
Lisätietoja: Kovapohjainen loiva ranta, jonne laskeudutaan joko laiturin päästä laituritikkailta tai laiturin alussa olevia portaita pitkin.
Kielet:
Vaativuustaso:
Soveltuvuus:
Vakuutukset:
Kelpoisuus:

TIEDUSTELUT

Sorjosen lomamökit
0505486120
Y-tunnus:1234476-7