Ystävänpäivän Tentsile-elämys , kaverille kans, yhden hinnalla kaksi. (normaali hinta 140e) Varattavissa Naistenpäivän kunniaksi 7.3-13.3.2019. Naistenpäivän Tentsile-elämys tarjous voimassa rajoitetusti kesäkuussa ja elokuussa 2019. Katso varauskalenterista sinulle sopivin vaihtoehto.

Grelsbölen Tentsilemäellä vietät päivän liikkuen ympäristössä tai kölletellen ja nauttien tentsilemäellä rauhasta. Leijut yön puihin kiinnitetyssä teltassa. Matkaevääksi Grelsbölestä saat mukaasi eväskorin. Makuupussit ja tyynyt sisältyvät hintaan.

Tentsilemäellä on laavu ja laavulla nuotiopaikka, jossa nokipannu, grillausvälineet, polttopuita, tulentekovälineet, eco wc, sekä yhteinen puihin kiinnitetty makoilualusta, luontopolku,maastokartta alueelta, tikkataulu ja mölkky.

Majoitus sisältää yhden yön yöpymisen tentsilessä 2:lle henkilölle, makuupussit, tyynyt ja eväskori kahdelle kaverukselle tai pariskunnalle.

Tentsilemäellä on kolme (3) kolmen henkilön tentsileä ja yksi kahden henkilön tentsile. Yksi puihin kiinnitetty yhteiskäytössä oleva makoilualusta. Laavu, nuotiopaikka, eco vessa.

Avoinna kausittain kesä-heinä-elokuu

Lisätiedot:

Tentsileen saavutaan Grelsbölen Tilalle, Päisterpääntie 156a 21590 Karuna (parkkipaikka)

Saapumisaika klo 15. Parkkipaikalta viitoitettu reilu puolen kilometrin kävelymatka tentsilemäelle . Polku kulkee metsän kautta ja ei näin ollen suositella vaikeasti liikuntarajoitteisille. Ilmoitathan poikkeavan saapumisajan isäntäväelle mail [email protected] tai puh 044-533 0701. 

Grelsbölen Tilalla (parkkipaikan läheisyydessä) on suoramyynnin itsepalvelukioski, josta voit käteisellä ostaa mm Grelsbölen maatilaleipomon herkkuja, Grelsbölen satokauden tuotteita, Salmensuun hereford grillimakkaraa,  muita lähitilojen tuotteita, jäätelöä, juotavaa, kahvia ja pieniä matkamuistoja.

Tentsile luovutetaan seuraavana päivänä klo 12 mennessä.

Mikäli on erityistoiveita, pyydämme ilmoittamaan etukäteen varausta tehdessä tai erikseen sähköpostilla [email protected] tai puh 044 5330701. Viimeistään 10 vrk ennen saapumistanne tehdyt toiveet pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan.

Mahdollisuus erikseen vuokrata käyttöönne , 2 kpl harrastekajakki, saunavuoro, soutuvene. Meressä voit mm meloa ja sup-lautailla myös omilla varusteillasi. 

PERUSTIEDOT

Kohde Karuna
Päisterpääntie 156a, 21590 Sauvo
Lisätietoja:
Kielet:
Vaativuustaso:
Soveltuvuus:
Vakuutukset:
Kelpoisuus:

TIEDUSTELUT

Tentsile Experience Grelsböle
0445330701
Y-tunnus:2261642-0