Luonnonläheistä majoitusta laadukkaasti

B&B Kommee Kurki tarjoaa laadukkaan ja luonnonläheisen majoitusvaihtoehdon pariskunnille, perheille ja pienille työporukoille Sastamalassa Pirkanmaalla. Majoitus soveltuu 1-6 henkilölle (+ 0-2 -vuotias vauvansängyssä). Majoitutte kaikessa rauhassa ja oman rytminne mukaan, sillä koko talo on käytössänne. Katso kaikki kuvat sivun alareunasta! Saat kuvat suuriksi klikkaamalla kuvaa.

Majoitusaika on syyskuusta huhtikuun loppuun vähintään 2 vrk, ja kesäkaudella toukokuun alusta elokuun loppuun vähintään 3 vrk.

B&B Kommee Kurki sijaitsee lintujärvien läheisyydessä maaseutumaisessa ympäristössä. Sijainti on oivallinen erilaisten matkareittien suhteen: matkaa Sastamalan keskustaan on 10 km, Tampereelle 60 km, Poriin 80 km, Turkuun 120 km ja Helsinkiin 190 km.

Majoituskäytössä on vanha hirsirunkoinen puutalo, joka on kokenut täydellisen remontin vuonna 2007. Asuintiloiltaan 102 neliömetrin kokoisen talon sisustusta on uusittu ennen majoituskäytön aloitusta. Tavoitteemme onkin tarjota laadukasta viihtyvyyttä niin lyhyt- kuin pitkäaikaisemmillekin yöpyjille. Sisustuksen tyylissä on yhdistetty talon henkeen sopivia kalusteita ja tekstiilejä sekä raikkautta tuovia elementtejä.

Jos sinulla tulee majoittumisenaikana mitä tahansa kysyttävää, olemme helposti saatavilla, sillä asumme samalla tontilla. Vieraidemme rauha on meille tärkeää, ja panostamme sen säilymiseen mahdollisimman paljon.

Tilavat huoneet ja kattava varustelu

B&B Kommeessa Kurjessa on makuuhuone, suuri olohuone, tilavat eteistilat ja nykyaikainen keittiö sekä sauna ja kylpyhuone, jossa on wc ja suihku. Kuivaava pyykinpesukone ja sähkösauna ovat vapaasti käytettävissä ilman erillistä maksua. Olohuoneessa on taulu-TV ja kirjastonurkkaus, josta löytyy luettavaa ja selailtavaa moneen makuun. B&B Kommeen Kurjen tiloissa on ilmainen WiFi. Lisäksi talossa on lämmitetty oleskelutilan sisältävä kuisti. Talossa on ilmastointia varten myös ilmalämpöpumppu.

Makuuhuoneessa on mukava twin-parivuode, ja olohuoneessa levitettävä sohvasänky, jossa on laadukkaat joustinpatjat. Lisäksi olohuoneessa on taittomallinen vuodesohva, jota käytetään varavuoteena tarvittaessa. Voit valita käyttöösi normaalin tai matalan tyynyn. Myös vauvaa varten on saatavilla sopivat vuodetuotteet.

Varaa 5. ja 6. henkilölle lisävuode varausvaiheessa Lisätietoja-kohdassa, tai erikseen soittamalla p. 050 378 9208 tai sähköpostitse [email protected] Lisävuode maksaa 15 €/yö ja se maksetaan paikanpäällä käteisellä tai kortilla. Vauvansänky (0-2-vuotiaalle) on ilmainen; ilmoita myös sen tarve erikseen.

Muutamia huomionarvoisia pointteja

 • Normaali saapumisaika on klo 15-22 ja lähtöaika klo 11 mennessä. Toimimme kuitenkin joustavasti, joten useimmiten voimme sopia ajoista sinun aikataulujesi mukaan.
 • Hinnat sisältävät liinavaatteet ja pyyhkeet sekä pyykinpesukoneen ja sähkösaunan käytön.
 • Huom! Tutustu peruutusta ja muutoksia koskeviin ehtoihin.
 • Saatavilla on myös vauvansänky ilman lisämaksua. Ilmoita vauvansängyn tarpeesta ennen tuloanne, niin laitamme sen valmiiksi.
 • Varaa tarvittaessa lisävuode erikseen varauksen Lisätietoja-kohdassa, soittamalla p. 050 378 9208 tai sähköpostitse [email protected]
 • Hinnat eivät sisällä aamiaista. Varaa aamiaistarvikkeet erikseen, viimeistään tuloasi edeltävänä päivänä. Itsepalveluaamiaisen hinta on 7,00 €/hlö (aikuiset ja kouluikäiset lapset) ja 3,00 €/hlö (3-6 -vuotiaat lapset).
 • Lisävuode, aamiaistarvikkeet ja mahdolliset muut ostokset maksetaan paikan päällä joko käteisellä tai kortilla.

Aamiainen juuri haluamaasi aikaan itsepalveluna

Varaa aamiainen varausvaiheessa Lisätietoja-kohdassa, tai erikseen soittamalla p. 050 378 9208 tai sähköpostitse [email protected] viimeistään tuloasi edeltävänä päivänä. Maittavan itsepalveluaamiaisen voit nauttia kuin omassa kodissasi. Keittiössä on yksi syöttötuoli.

Aamiaisen hinta on 7,00 €/hlö (aikuiset ja kouluikäiset lapset) ja 3,00 €/hlö (3-6 -vuotiaat lapset).

Kahvia ja teetä voit keittää, vaikka et haluaisikaan etukäteen varattua aamiaista.

Suosimme kestäviä valintoja

Pyrimme aina suosimaan ekologisia, terveellisiä ja kestäviä vaihtoehtoja valinnoissamme.

 • Nukkumatyynyt, peitteet ja vuodetekstiilit ovat Allergia- ja astmaliiton hyväksymiä sekä Öko-tex -standardoituja.
 • Froteepyyhkeet ovat Reilun kaupan periaatteiden mukaan tuotettuja ja valmistettu luomupuuvillasta.
 • Aamiaistarpeista osa on lähi- ja luomuruokaa.
 • Pesuaineet ovat biohajoavia.
 • Lajittelemme jätteet.

PERUSTIEDOT

Kohde Sastamala
Houhajärventie 194, 38250 Sastamala
Lisätietoja: Kommee Kurki on saanut nimensä läheisellä Hanhijärvi-lintujärvellä asustavista kurjista. Saman soistuneen lintujärven toisessa päässä majailee laulujoutsenia. Lintujärvelle on matkaa noin 200 metriä. Järvi kuuluu Natura 2000 -alueeseen, joten sillä ei voi kalastaa. Marjoja voi kuitenkin poimia, ja rohkeimmat voivat käydä karpalojahdissa Hanhijärven hetteiköisillä rantamilla.
Kielet:
Vaativuustaso:
Soveltuvuus:
Vakuutukset:
Kelpoisuus:

TIEDUSTELUT

Kommee Kurki
0503789208
Y-tunnus:2046929-5